/Sibiu/Cinema

Cinema Arta Sibiu

Piața Aurel Vlaicu 11, Sibiu 550377, România

Cinema Arta Sibiu
Cinema
3.3
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4MX+4M Sibiu, România
+40 734 566 932
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu-Mihai Ilincai
Radu-Mihai Ilincai4 ani în urmă
Old School .... is normal because nothing has been invested in.... Am fost la filmul joker si la 3 minute dupa ce erau stinse luminile a intrat un grup de copilasi cam 20 la numar... Erau clar in jur de 12 ani.... Si a inceput galagia si agitatia si ce sa vezi am sasait toti pana cand cativa au plecat. Ce cauta minori la filmul asta si cine mai are grija de cinematograful asta. Am vorbit cu angajatul care vindea biletele si cel care le rupea..... Tipic romanesc... Trebuia sa ma chemati... Sa vedeti ca nu suntem destui si nu este personal si uite ce trebuie strans dupa lume, adica au lasat prapad copilasi.... In concluzie este un 0 mare
Alin Tudorașcu
Alin Tudorașcu4 ani în urmă
Avengers Endgame sala plină, filmul a început la ora stabilită 20:00, primele 15 minute le-am văzut cu lumina aprinsă (greu spus le-am văzut pentru că lumină bătea direct în ecran și în ochi, nu prea vedeam nimic) pentru că au așteptat ca toată lumea să intre in sală și să se așeze. Sunetul de proastă calitate și mult prea încet. Sala miroase foarte urât, căldură mult prea mare, nu cred că au sistem de ventilație sau chiar dacă au, e clar că nu face față.
Radu M
Radu M5 ani în urmă
Am vizionat filmul "Aquaman"

-1 stea pentru proasta organizare
-1 stea pentru proiectia 3D calitate inferioara asteptarilor.
In rest e ok, o solutie pentru iesiri in grup, cu familia sau cu partener-a/ul.
Oana Uana
Oana Uana5 ani în urmă
Mizerabili!
Grup sanitar cu mari lipsuri, proasta organizare la intrarea in Sala, risti sa vezi jumate de film stand la coada la verificat bilete, mizerie crunta pe langa scaune, nu prea inteleg la ce mai platim bilete.
Poate ca nu s de vina angajatii, poate I de vina educatia proasta din conducere.
Nu recomand.
InspireSmoke13
InspireSmoke135 ani în urmă
Am fost in urma cu 2saptamani de la postarea acestei recenzi in acest cinematograf.
Sunet:Decent catre Bun
Imagine(3D):Foarte buna
Curatenie:Ok(scaunele insa sunt vechi si inghesuite)
Preturi:20-Adulti,15-copii,Ochelari 3D-5lei(sigilati)
Preturi gustari din incinta cinematografului: in jur de 6lei pentru o apa plata.5lei popcorn(Luativa de acasa cai mai ieftin :) )
Avand in vedere problema programarilor online vas sugera sa folositi browserul ,,Opera,, in cazul in care nu puteti face programari de pe alte browsere.Eu am fost la filmul Avengers:Infinity War cu programare online.
Ciprian ilasca
Ciprian ilasca6 ani în urmă
Nu stiu daca se poate chema cinema.Dupa ce cumperi biletul,usa de la intrare se deschide cu 15 minute inainte de inceperea filmului chiar daca inauntru exista o incapere unde te-ai putea adaposti de ploaie sau frig. Coada foarte lunga la floricele si racoritoare. Respect pentru vanzatorul de acolo care, desi este in varsta, se misca foarte repede. In sala de cinema.......ecran mic, sunet prost si scaune rupte. Rusine, avand in vedere ca pretul unui bilet este aproape la fel ca intr-un cinema deschis foarte recent in alt oras (ex: Cinema city).
George Savlovschi
George Savlovschi6 ani în urmă
Update: Se pare ca site-ul care functiona in trecut pe Internet Explorer, nu mai functioneaza deloc.

Sala mica, deci relativ acceptabila, este ok pentru un cinema din era comunista. Desi selectia de filme este ca la orice cinema care are doar o sala aceasta este bine intretinuta si curata.
Maria Dragu
Maria Dragu2 ani în urmă
Foarte frumos! Curat, sunetul și imaginea foarte bune, un preț decent, recomand!
Locații recomandate