/Neamt/Cinema

Cetatea Neamț

Strada Cetăţii, Târgu Neamț 615200, România

Cetatea Neamț
Cinema
4.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
687V+QC Târgu Neamț, România
+40 733 981 814
muzeu-neamt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
Cetatea restaurată recent (2006) merita vizitata.

Pro: Sunt mai multe camere reconstruite ce au diverse obiecte de epoca și panouri informative cu explicații.

Contra: Prețul biletului 24 de lei pt adulti e destul de mare după părerea mea atâta timp când nu există un ghid...mi s-a spus că de când au fost impuse restricțiile covid , ghidul nu mai poate participa, baia de la ieșire nu prea era curata (plase de păianjeni , părea că nu a a mai fost făcută o curățenie generală de câțiva ani...)
Horiace
Horiace2 ani în urmă
Cetatea era frumoasa și înainte de a fi refăcută, dar acum e un loc de neratat. Amenajările sunt moderne și ma bucur ca vizitatorii trebuie sa lase mașinile jos și sa meargă un pic pe jos pe un drum frumos.
Din păcate unii aleg sa intre pe sens interzis, cum se vede și în imagine. Culmea, în mașină erau persoane tinere fără nicio problema de sănătate.
Tünde rosenfeld
Tünde rosenfeld2 ani în urmă
Foarte frumos, mă bucur ca se mai restaureaza si valorifica cetățile noastre. A fost o surpriza plăcută! Cetatea e foarte impunătoarea si grandioasă.
Dinu Daniel
Dinu Daniel2 ani în urmă
Un loc plin de istorie care merita vizitat cel puțin o data în viata, cu o priveliște superba asupra orașului, ..La ora 18.00 de obicei se inchide program de vizitare deci e indicat sa ajungeți cel târziu pe la 17.30 la obiectiv..Pentru acces la cetatea e o drumeție de aproximativ 15-20 minute pe un drum în urcare , pe care noi l-am ratat intial ,deoarece nu am fost in sezon turistic - nu erau turisti si locația nu era marcata cu indicatoare cum trebuie..noroc cu locali..
Alex
Alex2 ani în urmă
Foarte frumoasa cetatea medievala. Trebuie văzută cu ghid, vă interesați din timp și este o experiență unică ce merita. Traseul e frumos până sus, găsești și suveniruri ok, terase drăguțe de mâncat la baza cetății.
Dana Mares
Dana Mares2 ani în urmă
Frumos, emoționant, incitant.
Luați cu voi o sticlă cu apă, fiindcă nu ai de unde să bei și o să simțiți nevoia!
Drumul este asfaltat, are aproximativ 1,5 km, cu o pantă de urcare de circa 30°.
Cetatea este renovată și amenajată după stilul medieval original, astfel încât, vizitând fiecare încăpere să retrăiești istoria așa cum ai citit-o în cărțile de istorie sau ei văzut-o în filme.
Este un obiectiv de neratat!
Florina FERENȚ
Florina FERENȚ2 ani în urmă
Deși am 54 de ani și am fost în zonă de câteva ori, este pentru prima oară când o vizitez.
Mă bucur tare mult că am făcut-o acum și nu cu 20 de ani în urmă pentru că acum am avut ce vedea.
Zidurile sunt absolut magnifice.
Camerele care au fost reconstituite sunt foarte frumoase.
Chiar dacă drumul până la cetate este destul de abrupt și nu oricine îl poate urca, celor care o pot face vă recomand cu mult drag să o vizitați.
Simonne Du
Simonne Du2 ani în urmă
Recomand, nu trebuie ratat obiectivul dacă ești în zona. Peisajele sunt deosebite, locația îngrijită și atractiva. Într-adevăr se simte lipsa unor informații suplimentare, cum sunt cele furnizate prin proiecțiile 3D la cetatea Sucevei.
Locații recomandate