/Neamt/Cinema

Poliția Orăşenească Târgu Neamț

Bulevardul Ștefan cel Mare, Târgu Neamț 615200, România

Poliția Orăşenească Târgu Neamț
Cinema
2.6
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
694F+54 Târgu Neamț, România
+40 233 790 066
nt.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrei Florin Dumitrache
Andrei Florin Dumitrache2 ani în urmă
Rares LOL
Rares LOL2 ani în urmă
(Tradus de Google) aia e

(Original)
aia e
Odeh Nael
Odeh Nael5 ani în urmă
RUSINE
Un post de politie ce face de rusune politia romana.
Astazi din pacate am fost nevoit sa fac o vizita in vederea depunerii unei plangeri dupa ce am fost amenintat cu un cutit de un individ ce sustinea ca as fi parcat pe locul sau de parcare. Ajuns la politie dau de un angajat in uniforma care ma intreaba in scarba ce doresc. Incerc sa-i povestesc patania dar ma intrupe intrebandu-ma de inde sunt. Ii raspund ca din iasi. In acel moment interesul si asa scazut al asa zisului aparator al legii dispare de tot si ma intreaba inca o data ce vreau de la el... de parca nu era clar. Tin sa mentionez ca tonalitatea vocii era ridicata si extrem de iritata. Traiesc cu impresia puternica ca il deranjasem de la film sau de la cine stie ce facea pe telefon cand am intrat. Vazand ca o agresiune de acest gen nu parea sa i se para o fapta suficient de grava incat sa mi acorde atentie si ne dorind sa-i mai rapesc din pretiosul timp cer o adresa oficiala la care sa pot trimite o plangere. Imi spune acea adresa pe care oricum nu am inteles-o in graba si imi transmite ca asa sa fac (adica sa scriu acolo si sa nu-i mai pierd timpul ) Ii multumesc "domnului" pentru amabilitate si parasesc dezamagit institutia care ar trebui sa ne apere teoretic de personaje ca cel cu care am interactionat asta seara (cel cu cutitul).
Mentionez ca din pacate este a doua uara cand interactionez cu "minunata" politie din Targu Neamt. Prima data am ajuns tot pentru a denunta un nene ce se ocupa cu blocarea rotilor pe strada principala si care i mi blocase masina desi avea afisat in parbriz o chitanta valabila de plata a parcarii si care devenise agresiv in momentul in care il atentionasem ca a facut o greseala. Desi in urma denuntului facut am sunat de nenumarare ori pentru a vedea ce masuri au fost luate , am aflat cu stupoare ca nimeni nu stia nimic de acea plangere. In consecinta individul e tot acolo si continua sa faca ce facea si acum 2 ani cu acelasi tupeu.
Probabil sunt mana in mana.
IN CONCLUZIE SA VA FIE RUSINE PENTRU DEZINTERESUL ACORDAT CELOR CARE VA PLATESC DIN IMPOZITE PENTRU A LE ASIGURA SIGURANTA...
Asiminei Gabriel
Asiminei Gabriel5 ani în urmă
Ionut - Marius Sorlescu
Ionut - Marius Sorlescu7 ani în urmă
Locații recomandate