/Mures/Cinema

Cineplexx

Bulevardul 1 Decembrie 1918 242, Târgu Mureș 540470, România

Cineplexx
Cinema
4.4
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHHV+X5 Târgu Mureș, România
+40 376 400 102
cineplexx.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolae Andrei Popa Pol
Nicolae Andrei Popa Pol2 ani în urmă
Cumpărarea unui bilet plus nachos, popcorn și sucuri durează cel puțin 20-25 de minute. Nu există casă separat pentru bilete și separat pentru altele și de aceea timpul de așteptare este prea lung și strică experiența.
Toncean Annamária
Toncean Annamária2 ani în urmă
E frumos.Nu îmi place meniul de snak.Sunt 6-7 variante dar nici unul pe plac.
Ioana Savu
Ioana Savu2 ani în urmă
Nu se vede diferența de 10 ani între tehnologia de la Cinema City (proiector) și "laserul" de la voi. 5 stele pentru curățenie, sunet și scaune.
Sorin PASCANU
Sorin PASCANU2 ani în urmă
Scaune comode, sunet bun, imagine ... meh. Mai bun ca "dincolo". 3.5 stele.
Andras Delczeg
Andras Delczeg2 ani în urmă
Am fost din nou la cinema dar nu am luat nimic la consum, este exorbitant de scump. Popcorn de 2 lei e vandut la 45 si te forțează sa iei ciocolata și dulciuri ce nu vrei. Filmul avea volumul mult prea tare, pana peste nivelul la care face parte din experiență. Daca nu iei biletele online atunci stai în același rand cu popcorn. Meniurile nu sunt permanent afișate si se tot schimbă, greu de urmărit.
Giordano Altarozzi
Giordano Altarozzi2 ani în urmă
Organizare absolut deprecabila, servicii sub orice critica. O ora la rand pentru a lua bilete, 4 case care vand bilete, popcorn, sucuri etc., cu personal depasit de situatie si nimeni care sa intervina pentru a rezolva situatiile care pot aparea pe moment. Absolut de evitat
Daniel Costan
Daniel Costan2 ani în urmă
Cinéma-ul este super. Îmi place ideea de scaune separate sau fără côtière între 2 scaune pentru cupluri... Sau scaune cu loc mai mult pt persoanele cu picioare lungi..

Ce nu mi-a plăcut a fost ca după ce am cumpărat biletele online prima data nu puteam cu emailul primit sa intrăm la cinema. În rest totul ok
Eugen maer
Eugen maer2 ani în urmă
Super, mai ales in pandemie 🤩
Locații recomandate