/Cluj/Instalator

Fractal IT

Strada Ilie Măcelaru 26, Cluj-Napoca 400000, România

Fractal IT
Instalator
4.4
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8C+6X Cluj-Napoca, România
+40 747 996 677
fractal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Badila
Dan Badila2 ani în urmă
Mi-au estimat repararea laptopului in doua zile si a doua zi m-au sunat ca deja e gata. Piesa inlocuita a avut un pret mai bun decat ce gasisem eu pe net. Per total a fost o surpriza frumoasa.
Casian Bura
Casian Bura2 ani în urmă
Excelent, au executat lucrarile si au aflat repede problemele la pc foarte buni. Keep it up !
Ady gligan
Ady gligan2 ani în urmă
Seriozitate si bun simt. 5 stele din partea mea.
Dennis Sicu
Dennis Sicu2 ani în urmă
Au multe lucruri bune si angajatii sunt super!
5 Stars!
Radu-Tiberiu Serban
Radu-Tiberiu Serban2 ani în urmă
Fiind aproape de locul de muncă, am apelat la echipa Fractal IT când am avut nevoie și am fost mulțumit de promptitudinea și profesionalismul cu care au efectuat reparațiile sau îmbunătățirile aparatelor mele. Apelați la ei când aveți nevoie!
Ioan Emanuil Costin
Ioan Emanuil Costin2 ani în urmă
Din pacate am avut o experienta extrem de neplacuta cu acesti ”domni”. Prima data cand am apelat la dansii a fost foarte bine, chiar ma bucuram ca mi-au rezolvat o problema la laptop cu care m-am luptat ani de zile prin Salaj, fara niciun rezultat si aici mi-au rezolvat-o de pe o zi pe alta. Bucuros, increzator, apelez din nou la ei cu un harddisk SSD care credeam ca s-a defectat, ca nu mi se mai deschidea windows-ul (exact cum patisem inainte dar cu HDD, acelasi ecran albastru, reparare windows fara rezultat etc). Acelasi tipar: las SSD-ul pana a doua zi, sunt sunat la ora promisa, punctuali domnii (plus de incredere) si mi se comunica ca e defect SSD si ca ma costa 200 lei recuperarea unor date foarte importante pt mine, dar ca nu imi garanteaza ca o sa poate duce la capat recuperarea ”simpla” si ca trebuie aplicate nu stiu ce procedee complexe, la Bucuresti care ar costa peste 2000 lei. ma taxeaza cu ”diagnosticarea” mincinoasa + 200 lei ”recuperare partiala”. In aceeasi zi ma duc in Marasti la un alt service, un domn mai invarsta imi vinde un cititor de hard extern cu 20 lei (10% din ”investitia” de la Fractal IT), mi-l desface in fata mea, pune SSD-ul ”defect”, conecteaza la un pc si ”minune” am acces la toate datele, si cele care ”nu au putut fi recuperate” si SSD-ul il folosesc si azi pt stocare ce nu vreau sa tin pe laptop. Dupa ce oferiti un serviciu ok, castigati increderea clientului si apoi dati asa cu bâta in balta.....pacat.
Vlad ropotica
Vlad ropotica2 ani în urmă
Excelent, prețuri foarte rezonabile.
Bela Bordi
Bela Bordi2 ani în urmă
Au reparat in 20 de minute o placa de baza HEDT/server dupa un update de BIOS care stricase de tot placa. Nota 10 ! Recomand!
Locații recomandate