/Bistrita nasaud/Cinema

Muzeul Grăniceresc Năsăudean

Bulevardul Grănicerilor, Nasaud 425200, România

Muzeul Grăniceresc Năsăudean
Cinema
4.6
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7CM6+H2 Nasaud, România
+40 263 361 363
complexulmuzealbn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adi Stoica
Adi Stoica2 ani în urmă
Un mic muzeu pentru un munte de istorie. Compenseaza muzeograful care este o enciclopedie locala si nu numai.
Felicitari!
Ionut Gheorghe
Ionut Gheorghe2 ani în urmă
Minunat! Trebuie pus pe lista obiectivelor turistice de vizitat in zona Maramureșului!
Un ghid excepțional, avea un vocabular divers si bogat cu o cursivitate rapida, este o enciclopedie umana! Avea informatii despre orice in diferite domenii, ne-a invatat lectii de istorie nespuse de profesori. Fascinant!!!
Maricica Napau
Maricica Napau2 ani în urmă
Este, într-adevăr, ceva deosebit de frumos. Am rămas profund impresionați atât de exponate dar și de d-l care ne-a prezentat o lecție pură de istorie, foarte profesionist. O sugestie, fără supărare, este doar părerea mea: un designer vestimentar s-ar putea ocupa puțin probono de d-l Dan (parcă așa am reținut numele ghidului). Nu neapărat o ținută business ci una clasică, cu influențe istorice din perioada respectivă.
Eduard Laurentiu Nitu
Eduard Laurentiu Nitu2 ani în urmă
Un muzeu deosebit, cu personal deosebit!!! De la curtea muzeului, foarte frumoasa si bine intretinuta, la camerele bine organizate si pline de istorie, pana la modul de prezentare a faptelor de catre dna muzeograf - adevarate lectii de istorie, totul este minunat!!! Felicitari pentru activitatea desfasurata !!!
Cu siguranta este in primele 10 obiective ce trebuie vizitate in Bistrita-Nasaud.
Adam Govoreanu
Adam Govoreanu2 ani în urmă
Minunat. Este foarte important sa nu il vizitati singuri, ci insotiti neaparat de muzeograf. Doamna este foarte bine pregatita si stie atat de multe detalii incat te transpune in lumea de altadata. Merita vizitat!
Ionut Statescu
Ionut Statescu2 ani în urmă
Foarte bine amenajat, curat, respecta normele de distantare sociala. Domnul ghid s- a straduit sa ne ofere toate informatiile legate de exponate si ne-a impartasit din istoria locului, apreciem implicarea si devotamentul - recomandam cu placere sa vizitati acest muzeu. La final am avut onoarea sa scriem in cartea vizitatorilor cateva impresii.
Anamaria Petrut
Anamaria Petrut2 ani în urmă
Un muzeu foarte frumos și interesant, cu foarte multa istorie și curiozități. Un ghid dedicat, ce are multă informație și un stil aparte de a împărtăși informația, ce te captivează. Revin cu drag.
Cleopatra Egipt
Cleopatra Egipt2 ani în urmă
Un crâmpei de istorie prezentat cu multă înflăcărare de un român inimos! Nu ratați această incursiune în istoria mai puțin cunoscută a patriei noastre!
Locații recomandate