/Bistrita nasaud/Cinema

Cofetaria Doris

Strada Eroilor 6A, Bistrița 420133, România

Cofetaria Doris
Cinema
4.5
217 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FQR+5C Bistrița, România
+40 725 216 496
cofetariadoris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Marinela G
Marinela G2 ani în urmă
Am comandat un tort Trio de ciocolata, nimic mai grețos. Nu are nimic in comun cu rețeta originală, nici macar aspectul. Oricum calitatea produselor este foarte proastă, dar prețurile foarte mari. 👎👎👎👎proastă
MultiMarikosan
MultiMarikosan3 ani în urmă
Daca si servirea ar fi mai rapidă, ar fi de 5 stele dar asa.....doar 4.🤷‍♀️🤷‍♀️
Danyo2002ro
Danyo2002ro4 ani în urmă
Cele mai bune prăjituri! Cofetăria activează de foarte mult timp, au propriul laborator. Fie că vorbim de prăjituri sau de torturi sunt cei mai buni din oraș.
Valentin Ciurea
Valentin Ciurea5 ani în urmă
Cele mai bune prăjituri din Bistrita se gasesc la cofetariile Doris, întotdeauna proaspete , calitate maxima si desigur gustul inconfundabil ... Felicitări echipei din spatele acestui brand pt tot ceea ce faceti , a-ti fost ,sunteti si veti fi cei mai buni! 😘
Silviu B
Silviu B5 ani în urmă
O cofetarie "ascunsă", adică nu e pe strada principala din Bistrița...Dar! Super buna. Super prăjituri, la preturi cat se poate de corecte, cu frișcă naturală, si o super doamna care serveste cu zâmbetul pe buze...păi cum sa nu revii???
Valy Bn
Valy Bn6 ani în urmă
Buna ziua,angajata dumneavoastra nu stie restitui restul clientului de la 100 de lei pentru un tort de 51.50 ron si o prajitura de 3 lei buc.(dupa ce,zice angajata:"i-am numarat de 2 ori!")
Adi Gigi
Adi Gigi2 ani în urmă
Am cumparat astazi prajituri in valoare de 49 de lei . Prajituri gustoase dar destul de scumpe ( vreo 10 saraberne - aprox . 30 de lei ) . Putine sortimente de torturi si design depasit . Atitudinea angajatelor lasa de dorit ...mult. Ehhh ,nu e nici o problema , cautam alti Cofetari care chiar merita banii nostri :)
Leontina Lucesc
Leontina Lucesc2 ani în urmă
Prăjituri de calitate
Locații recomandate