/Arges/Cinema

Cinema City

Euromall, etaj 1, Calea București 36, Pitești, România

Cinema City
Cinema
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV8M+C7 Pitești, România
+40 31 413 0080
cinemacity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silviu Niculae
Silviu Niculae2 ani în urmă
Cinema city este lanțul meu preferat de cinemauri.
Stoica cornel
Stoica cornel2 ani în urmă
În plina pandemie sălile la capacitate de 90 % aglomerație la întrare, nu mai necesita distanțare nimik. Oare cine le premite acest lucru?
Dragos Gabriel Pirvu
Dragos Gabriel Pirvu2 ani în urmă
Lumea cinema a murit !!!
Am vizitat cinema-ul in cauza pe data de 11.12.2021 la filmul Rezident Evil
- Au aprins lumina cu 5 minute inainte de terminarea filmului , multi au inceput sa se ridice sa isi stranga lucrurile vizionand filmul din picioare.
- Nu au la vanzare pop corn si nachos (desi pravalia are afisate preturi si reclame pentru aceste produse) , pe site nu este mentionat acest lucru , desi nu mai poti anula biletele pentru ca "Managera" nu are capabilitati manageriale sa rezolve o problema la pravalia pe care o "MANAGERIAZA"
- In cinematograf a intrat binenteles lumea cu sacosi de "rontanele" si sticle/doze de suc , fosnind si "fasaind sticle de suc" in sala cinema tot filmul.
- "Managera" - lipsa de bun simt si respect fata de clienti . O nesimtire si un dezgust mai mare nu am avut in viata mea fata de o persoana . Lipsa de educatie si competente "manageriale"
- Se mai verifica inca o data la intrarea in cinematograf Certificatul Verde desi nimeni nu intra in Mall neverificat (un cretinism managerial)
- Calitatea imaginii a ramas aceeasi din 17 mai 2007 de cand s-a deschis Mall-ul , jalnica !!!
- Comparativ cu Cinema City din Bucuresti dupa film clientii nu sunt scosi direct in ploaie , au iesire in mall si acces rapid intr-o zona de toalete ! (alta problema "manageriala")
- Ultima vizita in acest cinema prost "manageriat"
Constantin Popa
Constantin Popa2 ani în urmă
Am fost sâmbătă, 16.10.2021, la film. Pentru ora 17:20.
Negative:
- o singura casa funcțională, deci coadă!
- verificarea certificatului verde greoaie, aplicația celui care făcea verificarea mergea incet, deci altă coadă!
Pozitive:
- se aplică reguli de protecție: certificat verde obligatoriu, grad de ocupare al sălii 50%. Dar cozile menționate anterior strică treaba...
- curățenie.
Iry Popescu (BigBoss)
Iry Popescu (BigBoss)4 ani în urmă
Nice place to waste time watching a movie.

LATER EDIT:Sala 2 pute rau de tot a mucegai. Necesita o igienizare urgență!!! 30.03.2019 Din acest motiv scad ratingul de la 4 stele la 2.

12.Sept.2019. INFECT,JEG. Scad recenzia la 1 stea ca nu pot acorda mai putin.

Imi este sila sa intru aici,scaunele sunt infecte,mizerabile,pătate,urat mirositoare.Am iesit după 5 min si am cerut banii inapoi (nu doar scaunele mizerabile au contribuit la plecarea noastra rapidă ci si un grup de cocalar grobieni care discutau ca pe stadion)
Andrei Georgescu
Andrei Georgescu2 ani în urmă
Nu pot decat sa dau 2 stele si nu datorita filmelor sau a modului in care se prezinta cinemaul, care sunt adeseori impecabile dar este imposibil sa platesti online cu cardul. Nu mi se pare normal ca in 2022 sa fie greu si derutant sa platesti un bilet la cinema cu cardul pe cand in asta ar trebui sa fie cel mai usor lucru cu putinta. Nu am reusit nici sa-mi rezerv biletele pe site. Modul in care se prezinta site-ul este deplorabil. Nu a mai fost updatat din 2010, cred.
Alin Popescu
Alin Popescu2 ani în urmă
Cel mai fain sa vi la Cinema sa vezi un film cu familia
Cristian stoica
Cristian stoica2 ani în urmă
Minunat. Recomand pentru familiile cu copii
Locații recomandate