/Arges/Cinema

Cinema Trivale

Victoriei, Trivale Shopping Center etajul 3, Pitești 110017, România

Cinema Trivale
Cinema
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV4F+VC Pitești, România
+40 374 472 828
cinematrivale.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vlad Andrici
Vlad Andrici2 ani în urmă
Am fost la cinema Cinema Trivale, după doi ani de pauză:

🚨Se vând bilete pentru 50% din locuri - cu ce mă ajută dacă lumea se poate așeza exact lângă mine? FAIL!

🚨Teoretic, atunci când nu mănânci/bei trebuie să porți mască. La finalul filmului, peste 90% din audiență nu purta mască deși gustările și sucurile erau terminate de multa vreme. Nu a verificat nimeni, niciodată în aproape trei ore. FAIL!

🚨 La coada de la casele de bilete se respectă distanțarea de fix 5... centimetri. FAIL!

🚨 Fiind un film Marvel, am stat pana la finalul creditelor. Între timp s-a început (și aproape terminat) curățarea sălii. Doar matură, zero dezinfectare. FAIL!

🚨 Dar stăm liniștiți, accesul se face doar pe bază de certificat. Nu? Conversație auzita de mine la ieșirea din mall: "Să trăiți, se mai cere din aia de vaccin?" Respectivul nu a fost întors din drum atâta timp cât am putut urmări eu cu privirea rotativa de la intrarea/iesirea din mall.
Iulian Mihaltu
Iulian Mihaltu2 ani în urmă
Amintiri EXTREM de plăcute.
Am fost,la cinema,și la Londra.
Mizerie,la Londra.
La Pitești,'farmacie'!
Dinu Daniel
Dinu Daniel2 ani în urmă
Elegant, confortabil, vizionare și audiție de calitate. Recomand!
Claudiu Mihai
Claudiu Mihai2 ani în urmă
Mergi la film cu certificat fizic și digital arăți dovadă clară ai plasturele pe mână ...iar personalul de acolo iți spun că nu ești apt sau destul de ok să poți intra la un film....
Iți încalcă tot ei drepturile tale de om și tot ei fac monopolul....în fine una peste alta....nu recomand....de 2 ori aceași experiență de asta și nota de 4.5 generală datorită angajaților inapți care spun ce vor ei și ....iți fac o căruță de nervi!!!
Stai acasă e mai ok ....până ce și popcornul e mai bun și mai ieftin când ți-l prepari....
Dragos Gabriel Pirvu
Dragos Gabriel Pirvu2 ani în urmă
Lift nefunctional , am urcat scarile pe jos am ajuns sus obosit si am plecat acasa . Nu mai aveam chef de nici un film ....
Eduard Edytaa
Eduard Edytaa6 ani în urmă
Curat, filme noi întotdeauna, și personal amabil, iar la filmele 3d poți veni cu ochelarii de acasă ( dar nu cei cu un "ochi" albastru și unul roșu ci unii specializați că cei de aici care se pot achiziționa cu 3 lei ) !
Mihai Uleanu
Mihai Uleanu2 ani în urmă
Curățenie, sala 2 încălzită atât cât trebuie, super sonorizare! La casa de bilete este aceeași fată, mereu tristă și cu o voce pierdută... trebuie să fi foarte atent să auzi ce vorbește (probabil din cauza măștii)!
Oro Orodel
Oro Orodel2 ani în urmă
Pare o locatie sobra, fara viata. Datorita cresterii cheltuielilor anumite facilitati au fost suspendate: intrarea se face doar pe usa principala, la toaleta lumina stinsa, cu toate ca au senzori de miscare.
Locații recomandate