/Suceava/Centru comercial

Altex Suceava Iulius Mall

Complex Iulius Mall, Calea Unirii 22, Suceava, România

Altex Suceava Iulius Mall
Centru comercial
4.8
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M75C+J4 Suceava, România
+40 330 401 361
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Georgiana Crețu
Georgiana Crețu2 ani în urmă
Mi s-a spus ca în termen de 14 zile pot returna oriunde în tara, fără probleme produsele pe care le-am achiziționat prin opțiunea cu credit.
La nici 5 zile m-am întors cu produsele, angajata m-a tratat cu superioritate, insinuand ca am venit cu produsele folosite și ca "am șters bine înainte" de a le returna. (ton arogant- deranjata probabil ca a sunat-o un coleg sa vina sa se ocupe de mine- nu era în magazin când am ajuns acolo)
Nu mi s-au oferit explicații de ce anume nu mi se accepta returul, conform contractului este dreptul meu. Atât mi-a spus, ca nu își asuma răspunderea și ca să vin pe tura colegei care mi-a vândut produsele.
Unul dintre produsele vândute au fost luate chiar de pe raftul de expunere - nu mi l-au primit pentru ca era deschisa cutia ( de ce nu mi s-a spus înainte sa achiziționez produsul, ca nu mai este eligibil pentru returnare?)

Precizez ca produsele nu au fost folosite nici măcar o secunda.
Da, m-am uitat la al 2lea produs când am ajuns acasă (dar nu a fost folosit deloc, doar despachetat) și mi-am dat seama ca dobânda de aproape 168 de lei pt produse de 350 nu merita.

Angajații lasă de dorit când vine vorba de customer care, oferă informații eronate urmând ca mai apoi sa te umilească pe dreptul tau. Total neprofesional și jignitor pentru client.

Nu voi mai achiziționa produse de la ei și va recomand sa va gândiți de 2 ori dacă sigur vreți produsele, deoarece nu e sigur dacă vi le primesc înapoi. Depinde dacă au chef angajații sa facă hârtii, sau nu.

În concluzie nu recomand deloc Altex, deoarece nu este explicit legat de dobânda, politica de returnare a produselor lasand la latitudinea angajaților dacă primesc sau nu produsele.
Roxana Culica
Roxana Culica2 ani în urmă
Angajați cu experienta și servicii de 5 stele. Mi-au recomandat cel mai bun telefon raport calitate/preț! Pe lângă faptul ca telefonul avea cel mai bun preț am primit cadou și o pereche de căști wireless. Cat despre magazin este mereu aranjat și găsești ultimele tehnologii în materie de IT&C!.
Alexandra Popovici
Alexandra Popovici2 ani în urmă
Am fost extrem de multumita de serviciile care mi s-au oferit atunci cand am avut nevoie de consiliere pentru achizitionarea unui laptop. Personalul, atat cel care m-a ajutat cu luarea celei mai bune decizii, pana la persoana care mi-a incasat produsul a dat dovada de profesionalism, cunostinte tehnice, abilitati de comunicare eficienta si dorinta de a ajuta clientul astfel incat el sa plece multumit din magazin. Recomand cu drag acest magazin!
Culica Tiberiu
Culica Tiberiu2 ani în urmă
Experienta de 5 stele! Aveam nevoie de o imprimanta iar angajații super amabili mi-au explicat deosebirile dintre diferitele tehnologii și mi-au recomandat un produs perfect pentru nevoile mele. Am imprimanta (cea din poza)de câteva săptămâni și își face treaba super bine! Recomand.
Florin Teudan
Florin Teudan2 ani în urmă
Nota 10 echipei din magazin!
Sunt adevarati profesionisti!
Am cumparat de multe ori din acest magazin pt ca imi place cum sunt consiliat si servit deopotriva!
Fiind client fidel al firmei Altex si implicit al magazinului din Iulius Mall am fost consiliat de doi domni care au dat dovada de un inalt profesionalism si cunostinte conforme magazinului. Ulterior am aflat ca sunt directorul si cel adjunct.
Am ramas impresionat pt ca nu in multe magazine ai onoarea sa fii consiliat de cei din management!
Multumesc echipei Altex!
Adrian Onciu
Adrian Onciu2 ani în urmă
Personalul este bine instruit si stiu cum sa se comporte cu clientii. Mai ales cei de pe IT&C.
Pe mine, un angajat mai tanar, Alex m-a ajutat in achizitionarea unui telefon. A stiut sa-mi prezinte toate detaliile importante in utilizarea acestuia. Multumesc!
Andreea Sfabu
Andreea Sfabu2 ani în urmă
În urma cererii de rezervare nu am fost contactată din partea magazinului pentru a mi se confirma sau nu rezervare.Dupa ce am sunat mi s a comunicat că nici macar nu au produsul in magazin 🙄🙄🙄 cu toate că apare in stoc si pe site.
Mai actualizati stocurile si respectați cele scrise în mailul primit la trimiterea cererii de rezervare.
Alex
Alex2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte plăcută, ținând cont că am fost prima data la Flanco unde am fost tratat foarte urat .
La Altex Iulius Mall am fost tratat foarte bine cu mult respect , cu multe informații și multă amabilitate.
Mulțumesc Altex și angajatei cu care am stat de vorbă!
Recomand cu toată încrederea!
Locații recomandate