/Suceava/Centru comercial

Sav-Com

E58, Șcheia 727525, România

Sav-Com
Centru comercial
3.8
440 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M628+GH Șcheia, România
+40 330 401 330
sav-com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–17
Marți: 6–17
Mirecuri: 6–17
Joi: 6–17
Vineri: 6–17
Sâmbătă: 6–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Stefan
Adrian Stefan2 ani în urmă
Am facut o comanda pentru nunta in septembrie 2021, am platit marti si am primit factura, iar cand am venit vineri sa o ridic, comanda nu era pregatita, am stat 3 ore pana am primit-o. Au facut si o greseala la suc, nu mai aveau, desi il platisem de marti. Si asa in ziua dinaintea nuntii am pierdut 3 ore la Savcom si inca 2 ore prin oras sa caut sucul de care aveam nevoie...pentru 2-300 lei mai putin, nu merita sa te enervezi cu rapanosii aia
Florin Danci
Florin Danci2 ani în urmă
Se poarta mizerabil cu angajatii. Un fel de atmosfera feudala, in care toti se tem de 'șefu', care detine feuda. In afara de scarba de care iti e sa cumperi, au preturi bunicele.
Gaza Ionut
Gaza Ionut2 ani în urmă
Angajatii....nu sunt conform asteptarilor.
Antonio Keller
Antonio Keller2 ani în urmă
Personalul la casa destul de arogant, in unele chestii slab informat. La rampa un personal total lipsit de bun simt de parca ai venit la furat, in plus lipsa totala de comunicare. Timpul de asteptare pentru a ridica marfa, mai exact 6 baxuri de apa minerala, 1 ora si 15 minute, si asta fara sa fie coada sau ceva. Au preturi bunute, nu cele mai grozave dar din pacate customer service care lasa mult de dorit te face sa nu mai vii la ei.
Viking SCANDINAVE
Viking SCANDINAVE2 ani în urmă
Faci comandă și după aștepți la rampă și te rogi de câte un neica nimeni să te bage în seamă și să-ți aducă comanda.
Cei din interior unde dai comanda au un chef de muncă de nu ai văzut, se uită cu o greață când dai comandă de parcă le dai în cap. Din 7/8 ghișee doar 2 funcționează.
RUȘINE SAVCOM
FLORIN Motco
FLORIN Motco4 ani în urmă
Organizare foarte proasta, angajati fara un pic de respect pt clienti. Am cumparat marfa, le zic ca vin dupa 5 zile, mi se zice sa vin de dimineata, ajung la ora 8 (surpriza) marfa nu este la rampa :( timp de asteptare 5 h. Dupa cateva zile vin cu un mic retur de marfa de la 100 km (surpriza) mi se spune sa vin in alta zi, desi am venit in ziua in care se returneaza marfa (marti) dupa mult scandal si 2 h trecute imi accepta returul, bucuros ca am scapat (alta surpriza) inca 1 h de asteptare pt bani. In concluzie foarte mult timp pierdut si nervi la maxim.
Toma Vaideanu
Toma Vaideanu2 ani în urmă
Cea mai proasta organizare ....si am comandat granini de portocale si am primit granini de vinise!!!Si cel mai needucat angajat de acolo "d-ul Catalin", care am inteles ca e mana dreapta a sefului!A fost prima experienta acolo pt mine ,si never again!!
Ionut Vornicu
Ionut Vornicu2 ani în urmă
Exceptand durata de asteptare foarte mare, care este o problema veche, am sesizat o crestere semnificativa a preturilor. Modificari de preturi cam la fiecare factura. Incerc sa fiu sincer si obiectiv spunand ca in trecut achizitionam 80% din marfa de aici, caci batea preturile oricui, insa acum doar cca 40%. Am simtit la ultimile vizite o incercare de schimbare de atitudine in bine. Nu vad inca o solutie legat de timpul de asteptare, cert este ca trebuie facut ceva. O solutie ar fi un numar de ordine pe fiecare factura, iar acestea sa fie onorate in ordinea emiterii.
Locații recomandate