/Prahova/Centru comercial

Carrefour

DN1B km 6, Ploiești 100030, România

Carrefour
Centru comercial
4.2
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX8C+MV Ploiești, România
+40 244 408 600
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
IULIA IONESCU
IULIA IONESCU2 ani în urmă
Pentru un market atat de important, ma asteptam la o diversitate mai mare, insa consider ca la capitolul produse alimentare sta foarte bine! Totul este ordonat, produsele proaspete, diverse, preturi pentru toate buzunarele! Casele de marcat isi fac treaba bine, nu piersi timp pe motiv ca este aglomerat! Se vede o disponibilitate crescuta pentru client!
Dragos Moldoveanu
Dragos Moldoveanu2 ani în urmă
3 din 5 produse cumparate de mine nu aveau preț la raft, timpul de așteptare la casa de marcat sub 5 minute.
Cristinel Radu
Cristinel Radu2 ani în urmă
O atmosfera apasatoare creata de o muzica adecvata unei zi de doliu. Am simtit ca nu sunt bine venit. Am decis sa nu mai vizitez acest magazin prea curand, pana isi revizuieste atitudinea fata de clienti, cei care îi aduc bani si pe care nu îi respecta. Daca este o metoda de protest, nu ar trebui sa protesteze fata de cei care ii cumpara marfurile.
Mihail Ninel Marcu (Sweet Graphics & Software)
Mihail Ninel Marcu (Sweet Graphics & Software)2 ani în urmă
La informații (se presupune că la informații poți obține informatii) întreb "Aveți pe stoc monitoare?" Răspuns: " Da sigur la raionul electrocasnice". Merg fericit la raion surpriza numai televizoare. Coincidenta sau nu al doilea magazin Carrefour la care angajații nu își cunosc marfa la raft.
Anca Cristina
Anca Cristina2 ani în urmă
Așa se feliază Șunca Fina Meda la supermarket. 4 felii =180gr. Nu contează că precizezi "feliat subțire" duduia grăbită tot ce vrea ea face. 5 vânzătoare îngrămădite la bârfă, nu știau care sa se sacrifice sa mă servească si culmea, nu este prima data. Nesimțire și indiferența, ca doar salariul merge, ce mai contează mulțumirea clientului. Sper ca managerii sa tina cont si de proasta dispoziție a duduilor plictisite si deranjate ca ne permitem sa deranjam si sa mai investească si in calificarea lor. Sa le explice ca anumite mezeluri nu se feliaza cum feliau parizerul cand se mergea la sapa.
Adrian dumitrache
Adrian dumitrache2 ani în urmă
Câteodată,foarte aglomerat!...mai ales Sambata/Duminica.Dar,foarte aprovizionat și cu diverse produse,atat în Carrefour cât și celelalte magazine.
Florin Militaru
Florin Militaru2 ani în urmă
Acum trimiteți mesaje că se poate intra fara certificat. Nu ar fi bine mai bine sa va ajungă falimentul pe voi.
Eugen Pavelet
Eugen Pavelet2 ani în urmă
Un magazin cu produse diverse. Abunda cele alimentare. Un pic aglomerat la case in orele de vârf.
Locații recomandate