/Gorj/Centru comercial

Exflor Discount Târgu Jiu

Aleea Digului 1, Târgu Jiu 210188, România

Exflor Discount Târgu Jiu
Centru comercial
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27H8+M9 Târgu Jiu, România
+40 730 444 787
exflor-discount-targu-jiu.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Vane Warhurst
Vane Warhurst2 ani în urmă
Aici găsești mai ieftin decât la Kaufland sau Lidl sau Carrefour
Gheorghe Corbeanu
Gheorghe Corbeanu2 ani în urmă
Este un centru comercial bine venit, cu preturi accesibile ,ba chiar mai mici(asta sa si vrut) de unde si aglomeratia care este in unele zile.
Marius Ardereanu
Marius Ardereanu2 ani în urmă
O hala prost amenajata, preturi nu foarte mici . Dezordinea in care se găsesc produsele, mă face să nu prea dau pe acolo
Adisor Narcis
Adisor Narcis2 ani în urmă
Lângă Exflor Târgu Jiu aveți în partea dreaptă angro de fructe și legume pt cine dorește cantități mari mai ales,dar și la kg.Preturi mici față de restul zonelor din GJ.
Constantin Berbec
Constantin Berbec2 ani în urmă
Marfa este așezată în dezordine pe raft. Nu corespund preturile cu produsele in dreptul cărora sunt puse. Magazinul pare mai degrabă un depozit de produse.Carucioarele sunt de-a dreptul jegoase, nu îți vine să pui marfa in ele. Păcat de spațiul generos avut la dispoziție și care nu este pus în valoare. Modul cum arata nu te îmbie să mai treci și a doua oară prin acest ... market.
Constantin Grecu
Constantin Grecu2 ani în urmă
Găsești aproape de toate , pentru casă,grădină,mai puțin, fructe,legume,electronice ,unele cu prețuri mai mici de cât alte magazine.
Cony eduard
Cony eduard2 ani în urmă
Am dat o stea doar pentru atitudinea unui angajat care a sarit ca ars cand am vrut sa las trotineta electrica in spatiul dinaintea intrarii in magazin ( care oricum este gol , are doar un tonomat de cafea si o masa) . In acel spatiu cred doar ca este mai bine protejata trotineta pana cand fac cumparaturile. Mentionez ca este unul din magazinele preferate pentru cumparaturi si cel putin o data pe saptamana il vizitez. Dat fiind traficul infernal din giratorul apropiat incerc sa nu mai folosesc masina si prefer trotineta si rucsacul dar sunt foarte dezamagit ca nu se incurajeaza acest gen de cumparaturi.
Stelian Sima
Stelian Sima2 ani în urmă
Acum câțiva ani nici nu m-am gândit că voi rămâne înmărmurit de diversitatea de produse al unui magazin. Merită de făcut cumpărături. Prețuri pentru toate buzunarele!
Locații recomandate