/Buzau/Centru comercial

Corner Center Rental Buzau

Strada Alexandru Marghiloman 2, Buzău 120031, România

Corner Center Rental Buzau
Centru comercial
4.5
228 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R3G+V2 Buzău, România
+40 752 039 950
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Misu Floares
Misu Floares2 ani în urmă
Curățenie, căldură,amabilitate.
Locație super.
Raport calitate/preț = super.
Voi reveni cu plăcere.
Baschir vasile
Baschir vasile2 ani în urmă
Nu se poate opri la hotel pentru ca pe strada principala este oprirea interzisa. Singura solutie este sa intri la receptie sa vina cineva cu telecomanda pentru poarta, in timp ce masina ta blocheaza traficul...
Alexandra Lica
Alexandra Lica3 ani în urmă
Nu as mai sta niciodata aici!cine da 3 sau 4 stele cred ca habar nu are!am stat cazati 4 nopti aici si in primele 2 zile nu a intrat nimeni in camera sa schimbe vreun prosop.A trebuit sa sunam noi la receptie sa ni se aduca niste prosoape,hartie igienica si sa reumple apa din minibar.De cum intri in camera te izbeste un miros de tigari ,desi este scris peste tot ca nu se fumeaza in balcon totusi este pusa o scrumiera care era plina de mucuri de tigara👎nu ai unde sa bei macar o cafea,nici mic dejun nu servesc...trist rau.
Cristi Chiuzan
Cristi Chiuzan4 ani în urmă
Ventilatorul din baie suna foarte tare. La micul dejun nu ai variante din care poti alege. Ti se ofera direct meniul pregatit de ei. In rest, este un hotel OK. Personalul este foarte amiabil.
Modi Bruno
Modi Bruno4 ani în urmă
Camere spatioase, cafeaua de dimineata e din partea casei, parcare interioara cu intrare pe baza de cartela de acces, curat, internet wireles, locatie centrala. Nu are mic dejun dar exista optiuni aproape. Recomand.
Fabiana Nicola
Fabiana Nicola2 ani în urmă
Recomand, cu siguranță dacă vom mai ajunge în zonă tot aici ne vom caza.
Andras Paszka
Andras Paszka2 ani în urmă
Un loc excelent, parcare privată, personal amiabil şi ajutãtor, camere de 4*
Silvia Serban
Silvia Serban2 ani în urmă
Un loc foarte frumos, linistit, curat cu un ambient placut si relaxant. Parcarea a fost privată, masina era in siguranta, nu m avut grija ei. Plata se poate face cu cash sau card, un lucru foarte practic. Camerele sunt spatioase si frumos amenajate. Amplasarea este una excepțională, aproape de zona pietonala, magazine, restaurante. Recomand oricui! Cel mai bun raport calitate-preț. Ne vom mai întoarce cu drag!
Locații recomandate