/Buzau/Centru comercial

Trufi Romania - Nicoltex

Șoseaua Spătarului 11, Buzău 120200, România

Trufi Romania - Nicoltex
Centru comercial
3.5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RG5+JR Buzău, România
+40 338 401 843
trufi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentin M M
Florentin M M2 ani în urmă
evitati site-ul, personal neserios, am trimis un mesaj in urma cu o saptamana, nu mi s-a raspuns la el. Astazi am sunat, mi-a raspuns o doamna sictirita, care nu a stiut sa-mi raspunda la intrebare dar mi-a spus ca revine cu telefon, probabil a uitat si a plecat acasa ca doar e weekend. La sfarsitul conversatiei uitand sa inchida telefonul, se adreseaza unui coleg " ce mai intrebari mai pun si astia". Intrebarea mea era ce grosime au pricioarele unui pat supraetajat, pentru a-mi face o parere referitor la rezistenta produsului. Asa cum alte site-uri au in descrierea produsului si aceasta informatie. Deci evitati.
Dana Istoan
Dana Istoan2 ani în urmă
Am achizitionat un loc de joaca din lemn, de care suntem foarte multumiti.
Initial am avut retineri, intrucat a fost nevoie sa-l achitam in avans si nu se ofera garantie pentru el.
Am primit insa toate piesele ambalate foarte bine, in termenul promis. Cu cei de la Trufi am comunicat de mai multe ori, au raspuns prompt de fiecare data. Complexul de joaca a iesit exact asa cum ne doream. Lemnul este de calitate si piesele sunt foarte frumos finisate.
Zait liviu
Zait liviu2 ani în urmă
Nu ii recomand, sunt lipsiți de onestitate și șterg recenziile primite pe site ptr.produsele achiziționate de la ei, așa că nu puteți afla părerea reală a unor cumpărători despre modul în care s-au păcălit cumpărând produse de la ei și, atunci când le-au dat retur, nu și-au mai primit banii înapoi!!!
Anne marie zait
Anne marie zait2 ani în urmă
Am dat retur o cusca de caini,doar am montat-o si apoi am trimis-o inapoi deoarece nu a corespuns descrierii si era prea mica.S-au purtat foarte urât si ,știind de la mine că nu am făcut poze produsului,au făcut poze la un alt produs stricat și au aruncat vina că am fi făcut noi asta,chiar dacă le-am demonstrat că nu este adevărat .In consecintă,am pierdut 400 lei ...NU II RECOMAND ,sub nici o forma
Antonio tugui
Antonio tugui2 ani în urmă
Am comandat niste draperii de exterior care sunt super. Material de calitate, cusaturi facute cu grija. Livrare inainte de termen. Doamna cu care am vorbit la telefon super amabila. Recomand.
Alexandru Filip
Alexandru Filip2 ani în urmă
Am comandat carlige pentru leagan. Mi-au livrat un model diferit si mai subtire.
Costel M
Costel M2 ani în urmă
La fel ca si in celelalte recenzii, comandă plasata si platita in avans 3600RON si nimeni nu răspunde la un telefon sau la email. Pacat, in vremurile astea online-ul face diferenta si cine nu stie sa-si tina clientii aproapre va pierde pe viitor.
Sper sa se rezolve rapid cu livrarea comenzii, asa cum inteleg ca s-a rezolvat si in cazul celor care au postat recenziile aici!
M T
M T2 ani în urmă
Am comandat o căsuța de grădina de la ketter, au fost prompți in livrarea coletului, am putut plăti la curier deși s a dus spre 2000 factura! Produsul comandat este conform descrierii! Recomand
Locații recomandate