/Bucuresti/Centru comercial

Liberty Center

Strada Progresului 151-171, București, România

Liberty Center
Centru comercial
3.7
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38H+3X București, România
+40 21 369 9835
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
George manolache
George manolache2 ani în urmă
Bine cã au KFC, McDonald's...care rezistã. În rest...f.c.
Dan dascalu
Dan dascalu2 ani în urmă
Cel mai trist mall din București, cu spații comerciale libere și cu un aer ieftin și prăfuit. Acum se află un centru de vaccinare în interiorul lui și din păcate nu se aplică nicio măsură de protecție pentru cei care îi calcă pragul. Nu te întreabă nimeni la intrare nici de certificat verde și nici alte măsuri de prevenție nu se aplică.
Vlad B.
Vlad B.2 ani în urmă
Prapadit rau, toaletele , instalatiile sanitare si uscatoarele de maini mizerabile si mai mult nefunctionale, scari rulante mai tot timpul oprite probabil pt a economisi energia electrica(ori sunt tot timpul defecte..?). Spatii pustii, saracie maxima
Busoi Lucian Ioan
Busoi Lucian Ioan2 ani în urmă
Mall Liberty Center,Rahova, Supermarket Auchan,bine aprovizionat, prețuri f.bune,oferte speciale,discounturi..Galerii de modă,haine copii,farmacie, parfumerie, încălțăminte,sport,etaj 2 fastfood-uri,Cinema..Parcare subterană, stații tramvai,autobuz lângă locație.. Notă 7/10..
Alexandru
Alexandru3 ani în urmă
Pe langa faptul că e pustiu, mai e si prost administrat, parcarea e gratis primele 3 ore, problema e ca barierele nu mai funcționează asa ca nu primesti tichet si ca sa iesi trebuie sa suni la un numar de mobil afisat pe bariera ca sa vina cineva sa ridice manual barierele, absolut penibil.
Simona Crisan
Simona Crisan2 ani în urmă
Majoritatea magazinelor sunt inchise, dar este un mall micut si liber perfect pentru copiii mici.
Florentina snh
Florentina snh2 ani în urmă
La locul de joaca, copiii trebuie sa fie supravegheați de parinti, nu exista personal specializat. Așa că mai bine te plimbi cu copilul prin mall și îl dai în tiribombe decât să te lipești o oră de un scaun! :-(
Gigel Chiras
Gigel Chiras2 ani în urmă
Regret; as fi vrut să vizitez ,Obiectivul' dar din păcate lîngă el mai este un locaș de cult , unde la capela am un prieten .
Locații recomandate