/Bucuresti/Centru comercial

Colosseum Retail Park

Șoseaua Chitilei nr. 284, București 012407, România

Colosseum Retail Park
Centru comercial
4.2
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2R8+PM București, România
+40 31 438 2592
thecolosseum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Eddy Tudor
Eddy Tudor2 ani în urmă
Am fost la Leroy Merlin Colloseum. Uriaș. Mare varietate de produse. Am cumpărat o chiuvetă, baterie și, la sugestia asistentului de la departamentul Bucătărie, și un dispencer de săpun lichid. Un domn foarte amabil, care își face treaba cu plăcere și cu atenție pentru nevoile clienților. Bravo! Tot personalul cu care am avut contact, deosebit!
Noni Grigore
Noni Grigore2 ani în urmă
Nu am fost lăsată să întru fără cert. verde, explicînd și aratînd că am avut covit. Un lucrător de la pază foarte plin de el și obraznic, îmi pare rău că nu am putut să văd cum se numește. Este foarte bună prevenția, vaccinarea, zelul dar nu obrăznicia.
Rbroberto
Rbroberto2 ani în urmă
As fi dat patru stele dar il gasesc neschimbat dupa vreo 2-3 ani de cand n-am mai trecut pe aici. Pe afara e aproape identic, ramas nearanjat in contrast evident cu ritmul de dezvoltare al zonei. Daca nu as fi intrat in Leroy Merlin, cred ca mai mult de 2 stele nu as fi dat. Totusi, la aspecte pozitive as trece faptul ca acum sunt mai multe posibilitati de acces in complex. Poate mai evoluam si noi la amenajari! Si nu vorbesc de panselute! 😄😄😄
Dumitru Craiu
Dumitru Craiu2 ani în urmă
Rușine pentru acest brand. Le-am fost alături și am făcut cumpărături de la acest magazin timp de șapte ani. Astăzi am fost nevoit, dar cu oarecare satisfacție de răzbunare, să fac aceleași cumpărături de la alte supermarketuri care nu au făcut front comun cu autoritățile care ne ,,calcă în picioare" drepturile și libertățile naționale. Am înțeles de ce: patronii, nu sunt români. M-au pierdut pentru totdeauna ca și client. Am descoperit că sunt și alți producători chiar ,,ROMÂNI"!
Geta Fiță Mincu
Geta Fiță Mincu2 ani în urmă
Nu pierdem niciodată ocazia de a cumpăra ceva!
Mobil C3
Mobil C32 ani în urmă
La inceputul lunii Martie 2022, Colosseum Mall inca se afla in stadiul de amenajare...asteptam deschiderea oficiala!
Daniel Dobre
Daniel Dobre2 ani în urmă
Parcare demna , magazine multe si dotate! Este la capat traseu STB linie 112. Pacat ca nu s a facut si o statie de metrou ( SE PUTEA DE LA STRAULESTI)! IN CURAND SE DESCHIDE SI MALL
Remus Popescu
Remus Popescu2 ani în urmă
Un complex comercial slab.
In Carrefour gasesti mai tot timpul produse de o calitate indoielnica, iar personalul este foarte slab pregatit si cu o atitudine mojică.
Locații recomandate