/Brasov/Centru comercial

Eliana Mall

Strada Bazaltului 2, Brașov 500053, România

Eliana Mall
Centru comercial
3.9
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH46+XG Brașov, România
+40 268 549 073
eliana-mall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Ala Movileanu
Ala Movileanu2 ani în urmă
Am intrat pentru mâncare gătită, care nu este extraordinară, dar se poate ingurgita la foame. Am cumpărat produse și de la raft
Miruna Mm
Miruna Mm2 ani în urmă
Am vizitat doar o parte, am facut cateva cumparaturi, desi nu am venit pentru asta. Pentru acces este necesara scanarea cetificatul verde. La etajul 1 sunt magazine cu produse made in China, un second hand Humana , food court...o pizza-rie. De asemenea exista loc de joaca pentru copiii mici, cat si un loc de joaca pentru intreaga familie. Exista rampa pentru persoanele cu dizabilitati si parcare.
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
E mai mult o galerie comerciala pt ca este mic pe langa noile Mall-uri dar e descis de multa vreme, cred ca a fost primul din Brasov dar eu nu sunt brasovean asa ca ma pot insela.
Are un hypermarket, pe Auchan dar si multe magazine micute locale. 3 stele pt ca nu dau niciodata mai mult de 4 unui Mall, Coressi si AFI au primit 4 de la mine asa ca acestuia i-am acordat una mai putin. Se simte ca este vechi totusi.
Rbroberto
Rbroberto2 ani în urmă
Nu știu de ce are și Mall lângă Eliana. Nici in Codlea nu ar fi Mall. Sa ma scuze codlenii, nu vroiam sa ma raportez decât la dimensiunea localității. Nimic de spus de bine, zici ca ești intr-o zona comercială de la țara. Din punctul meu de vedere ar trebui dărâmat. Ocupa locul de pomana.
Daniela Tudoroiu
Daniela Tudoroiu2 ani în urmă
Plăcut.Se întra cu certificat.Eram în trecere în Brașov, am făcut cumpărături diverse ,am servit masa.Nu este aglomerat ca în alte părți,personal amabil.👍Recomand
Tanya
Tanya2 ani în urmă
Un complex foarte interesant, cu magazine la prețuri ok: sunt 2 sh-uri, Pepco, Dm, Auchan, Takko, magazin chinezesc. E aglomerat dar drăguț.
Laura Mihalache
Laura Mihalache2 ani în urmă
Super loc de joacă pentru copii ! 💕
Daniel Păscociu
Daniel Păscociu2 ani în urmă
Ai impresia ca esti in piata si nu intr-un mall, probabil nu e dezvoltat complet.
Prea dezorganizat!
Locații recomandate