/Brasov/Centru comercial

Takko

Centrul comercial Carrefour, Calea București nr. 105, Brașov 500299, România

Takko
Centru comercial
4.2
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMP+3W Brașov, România
+40 372 773 261
takko.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Mona Dumi
Mona Dumi2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte neplacuta.
O angajata ni s-a adresat cu ,,da-te la o parte, nu sta ca desteapta" in timp ce paznicul aspira si nu putea sa traga firul aspiratorului. Cand i-am reprosat a continuat, spunand ca ,,nu are de ce sa isi ceara scuze".
Gyongyi Dudas
Gyongyi Dudas2 ani în urmă
Apreciez mult magazinele TAKKO, oferă produse pentru o varietate mai largă de clienți , în sensul că sunt toate mărimile de la mic la mare !!! 👍😊
Camelia Cot
Camelia Cot2 ani în urmă
Mereu gasesc câte ceva de cumpărat.Si pret bun si calitate.
Diana GG
Diana GG2 ani în urmă
Produsele si-au pierdut calitatea, miroase a SH in magazin, vanzatoarea de azi a inceput sa ia hainele de pe standuri chiar langa mine, poate vroiam sa ma uit din moment ce eram in zona aia, putea astepta sa treaca clientul din zona. In magazin scria -30% dar in afara magazinului -50% la articolele deja reduse, doar ca cine nu vedea afisul de afara nu stia inauntru, nefiind afisat nicaieri lucrul acesta.
Nicoleta munteanu
Nicoleta munteanu2 ani în urmă
Unde as putea face o sesizare vis a vis de comportamentul unei angajate?pe langa faptul ca,da peste client ,in momentul in care acesta se uita la articolele expuse,si se intampla de 3 ori,de cand isi permite sa jigneasca clientii magazinului mentionand ca"este lipsa de bun simt,nu vedeti cate haine am in mana?!".
Rodica Miclaus
Rodica Miclaus5 ani în urmă
Am cumparat o pereche de pantaloni pe care am vrut sa ii returnez a doua zi. Nu stiam ca nu se pot returna produsele decat la schimb - asa este politica magazinului! Nu te atentioneaza nimeni cand cumperi ! Nu am avut ce cumpara ! Asa ca am primit un cupon valoric (90 lei) ! Nu mai intru niciodata in Takko!
Ioana Iancu
Ioana Iancu7 ani în urmă
Haine de proasta calitate, mai exact de unica folosinta si vanzatoare acre si lipsite de bun simnt (Retail Park, Calea București 105, Brașov 500299)! Am cumparat doua haine de iarna (acelasi model, marimi diferite: M si L). Pretul celor doua haine a fost in jur de 300 de lei(la REDUCERE), iar dupa o luna de utilizare ambele haine s-au scamosat si nu mai pot fi purtate. Atasez imagine cu una din cele doua haine.
Carmen maria bucuras
Carmen maria bucuras2 ani în urmă
Pe lângă reducerile din această perioadă, au personal foarte instruit și te ajută cu tot ce dorești și vorbesc foarte frumos. Recomand cu drag cumpărăturile de la Takko, produse de bună calitate și în cazul în care nu se potrivesc mărimile fac tot posibilul sa îți caute altă mărime.
Locații recomandate