/Brasov/Centru comercial

MacroMall

Brașov 505600, România

MacroMall
Centru comercial
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJGV+PJ Brașov, România
+40 268 337 221
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Cristian Augustin
Cristian Augustin2 ani în urmă
O hală uriașă. Obositor și plictisitor dacă intri doar să caști gura și nu cauți ceva anume. Mergi, faci slalom, urci, slalom, mergi apoi cobori. Multe chinezării ieftine și inutile, mi-a adormit copilul în căruciorul de cumpăraturi.
Ciobanu Ana-Maria
Ciobanu Ana-Maria2 ani în urmă
Ok si diversificat. Ceea ce ma deranjeaza foarte tare la magazinele Jumbo si le evit din aceasta cauza este ca esti obligat sa parcurgi toate randurile pentru a iesi la case, nu exista scurtături. Un mare minus pt asta
Aurelian Colis
Aurelian Colis3 ani în urmă
Este un mare si chinezesc magazin cu o diversitate pe masură. Incercarea este de a va folosi discernământul pentru a găsi ceea ce realmente vă trebuie si are valoare.Nu va repeziti sa umpleti cosul motivând că sunt ieftine; da, față de alte magazine aşa sunt. Dar va veti treziți cu multe produse inutile. Dacă se inâmplă asta, mai trebuie exersat sa descoperiti ce merita cu adevărat să cumpărați. Succes!
Dan-Cristian Murea
Dan-Cristian Murea2 ani în urmă
Eu nu pot să-mi dau seama cum de acest magazin a primit autorizatie PSI... Gropile din parcare sunt din ce in ce mai multe si pe unde se intra, se si iese. Aglomerație la maxim in zilele de weekend
Marius Best
Marius Best2 ani în urmă
Produse ieftine atât calitative cât și din punct de vedere al prețului, îți trebuie 15 minute sa ieși din magazin în graba și 1 ora dacă doar te uiți la tot ce au, pentru cineva nehotărât timpul petrecut în magazin poate sa creasca.
Anca Mihaela
Anca Mihaela2 ani în urmă
Găsești aproape tot ce cauți și foarte multe lucruri pe care nu le cauți dar realizezi utilitatea lor doar cănd le vezi expuse ; prețuri mici la o calitate bună a mărfurilor ; nici nu ai crede așa ceva; pentru a parcurge toate raioanele trebuie să nu fii pe fugă.
Mihai Vladescu
Mihai Vladescu2 ani în urmă
Un magazin - universal, organizat sistem labirint, unde pe lângă lucrurile pentru copii, sunt f multe produse variate pentru gospodărie, cu prețuri accesibile. O altă remarcă este aceea că foarte des se reorganizează așezarea produselor, făcândul și mai interesant .
Lucian Bara
Lucian Bara2 ani în urmă
As da 0 stele , de ce? Am vrut sa achizitionez o trotineta și cum era ultima cea expusa am cerut un discount fiind cu zgarieturi fine si fara cutie. Sefa de magazin a zis ca nu se poate încercând sa profite de mine ca eram cu copilul de mana în tot acest timp.
Locații recomandate