/Brasov/Centru comercial

Coresi Shopping Resort

Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

Coresi Shopping Resort
Centru comercial
4.6
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJC9+VG Brașov, România
+40 736 738 787
coresibrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Alexandru Barbu
Alexandru Barbu2 ani în urmă
Atmosferă plăcută. Aglomerat, dar oamenii sunt civilizați. La intrarea de la ceas de produce aglomerare pentru scanare certificate. La momente de vârf ar trebui dublată persoana care verifică certificatele.
Dragusin Danut Florin
Dragusin Danut Florin2 ani în urmă
Un adevarat "shopping center" cu multe magazine puse intr-un singur loc, cu un mall interesant dar care are aceeasi problema ca mai toate din tara: prea putine firme prezente.
Diana Diana
Diana Diana2 ani în urmă
Este cel mai frumos mall din brasov unde gasesti preturi pentru toate buzunarele
Valeriu Ghimpu (valerengen)
Valeriu Ghimpu (valerengen)2 ani în urmă
Minunat! Coressi Avangarden Resort - unul din cele mai renumite ansambluri rezidențiale din Brașov. Nota 10 pe toată linia (curățenie, apartamente de lux, servire ireproșabilă în toate magazinele, un cartier plin de magazine, blocuri de top cu diverse denumiri care mai de care mai frumoase: Blocul Armonia, Blocul Zen, Blocul Bucuria, Blocul Energia, Blocul Euforia, Blocul Dinamic, Blocul Stil, Blocul Unic, Blocul Activ, și multe alte surprize frumoase etc. Apartamente cu tot ceea ce este necesar pentru un trai decent în condiții de lux) Mall Coressi in imediata apropiere, vis-a-vis de ansamblul rezidențial. Centrul de business - Coressi Business- lângă ansamblul rezidențial Coressi.
Pop Jeny
Pop Jeny2 ani în urmă
Am gasit tot ce am dorit. Si mi-am bucurat sufletul de copil .
Ana Maria Palade
Ana Maria Palade2 ani în urmă
Mesele pentru food court au dispărut 🙄cu copii mici la masa este dificil, mesele sunt înalte făcându-le accesibile pentru adulți doar.
Sorin Tamas
Sorin Tamas2 ani în urmă
Casele de marcat sau zonele de șelf pay sunt ineficient utilizate iar cele inactive nu sunt marcate corespunzător. Te plimbi + 5 min din acest motiv
Ang. Ony
Ang. Ony2 ani în urmă
Shoping center ca de shoping avem nevoie....cand in tara asta totul este lapte si miere...am sa ma abtin , fara sa dezvolt ... sa traim bine !
Locații recomandate