/Bihor/Centru comercial

D@D Home Solutions

Strada Iasomiei Nr 54, Oradea 410227, România

D@D Home Solutions
Centru comercial
1
1 recenzii
1 comentarii
Indicații de orientare
3WCG+HW Oradea, România
+40 743 653 792
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bonte Camelia Maria
Bonte Camelia Maria2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o formă!!!!
Am comandat și achitat integral parchetul și ușile în luna martie 2020 la aceasta firmă, cu condiția că la șfârșitul lunii august, când parchetul va fi montat o să ajungă și ușile.
Doar că din păcate nu s-a întâmplat așa!
Mi - au recomandat și "cel mai bun montator " cu care lucreaza ei, )probabil să le mai vândă din stoc șapa autonivelantă), montator care evident mi-a stricat tot parchetul, montat în ( straturi, valuri, ondulat, ciupit, cârpit), șapa autonivelanta este turnata deasemena în valuri și strat foarte gros deoarece a crăpat tot inainte de montajul parchetului .
Mi s-a mai spus ca montatorul trebuie plătit separat nu intra in pretul parchetului, dar sa nu-i plătim manopera până nu se va face evaluarea de catre ei. Bineînțeles văzând că acest montator iși bate joc de parchet și îl montează cum ii taie capul, deși îi explicam ca nu este
ok( parcă vorbeam la pereți), nu mă asculta deloc) i-am contactat in nenumarate rânduri să vină să evalueze lucrarea până nu ajunge să-mi strice parchetul în toate camerele. Au venit la final promițându - mi că dacă nu este bine se scoate tot și se va pune din nou!
Nu s-a întâmplat nici asta și chiar ne -au sugerat cum să remediem noi această problemă ( scârțâitul, onduleurile, valurile), ca să facem mici găurele în parchet cu un mini burghiu și cu o seringa să inserăm un lipici care ni-l ofera dânsul ( Gratis), deoarece parchetul scârțâie la fiecare pas !!! În ceea ce privește ușile, la așa zisa finalizare a parchetului, ușile nu le-au nici dat în lucru,deoarece au zis că mai dureaza 6-8 săptămâni până ajung!!!! având în vedere că măsurătorile se făcuse la achitatarea integrală! Deci Nu recomand această firma!!!!
Ps. atașez poze și filmulețe, drept dovadă pentru viitorii clienți interesați să achiziționeze orice produs de la această "Firmă" neprofesională ( Home Solutions! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻)
Locații recomandate