/Alba/Centru comercial

OKALBA Turbo ( reparatii turbosuflante auto )

Bulevardul Transilvaniei nr.55, Alba Iulia 510006, România

OKALBA Turbo ( reparatii turbosuflante auto )
Centru comercial
4.2
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3G9X+M8 Alba Iulia, România
+40 726 408 253
okalbaturboreparatiiturbosuflante.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 9–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut stefan
Ionut stefan2 ani în urmă
Din 2 fotografii trimise pe WhatsApp au înțeles imediat care e problema și ce soluție ar fi cea mai potrivită. Nu mai spun că am avut discuția vineri la 16.00 și sâmbătă la 14.00 piesa ajungea de la Alba-Iulia la Mărășești (cu Sameday), așa că 5 stele +. Rămâne doar testul timpului pentru a mă putea pronunța și referitor la fiabilitatea piesei.
Florina Muncus
Florina Muncus2 ani în urmă
O afacere condusă de doi oameni responsabili și profesioniști, ingineri de meserie , tată și fiu. Felicitări și mult succes pe mai departe !
Filip Filip
Filip Filip4 ani în urmă
Super meseriaș, super om ! La recomandările domnului inginer Dragos am facut un soft de putere Stg.2 la Audi-ul meu, mai exact , cu ocazia reparării turbo la domnul Dragos am optat pt.a modifica si turbo cu ceva mai mare , asa ca, am pus turbo upgrade + soft si masina este o bestie pe drum, o reala placere !
Masina este un: Audi A4 2014 2.0Tdi dsg, softul a fost facut impecabil, totul a decurs ca la carte ( mai rar la noi in tara asa ceva ) am sunat, m-am planificat pt.copierea hartii iar dupa 2 zile am fost sunat ca este gata softul ( mi s-a spus si mi s-a arătat în mare ce insemana sa faci o harta epica, de aceea si timpul mai îndelungat de prelucrare ! ) acum masina trage liniar de la 1500 rpm pana la aprox 4000 rpm, nu scoate gram, gram de fum si totul am păstrat ON ( FAP, EGR ) pe masina la recomandarile domnului Dragos , ce sa zic ? Nu am cuvinte suficiente sa scriu ca as mai scrie ! Din partea mea si a forum-ul-ui Audi, un mare DA, a meritat fiecare leu !!!

Respect !
ElenaM Ghiroc
ElenaM Ghiroc4 ani în urmă
Va multumesc mult pentru tot ajutorul oferit ! Am ramas cu un ford focus de 1.6 hdi 110 cp pe un drum de centura si nu am avut la cine apela, eu fiind din Suceava, i-am gasit pe internet si i-am sunat, in nici 15 mn.au venit si mi-au ridicat masina, iar in 4 ore mi-au reparat si turbo si filtru de particule care era plin de ulei ars ( daca bine am retinut ) , am plecat cu ea pe roti in aceeasi zi,masina se comporta foarte bine! Va multumesc din suflet !

Elena M.
Mihai Andrei Copilus
Mihai Andrei Copilus2 ani în urmă
Foarte nepoliticos. Mi-a spus cat ma costa fara sa-i explic care e problema si cand l-am rugat sa faca o constatare mi-a spus: "N-am eu timp de de-astea!" Si mi-a inchis telefonul.

Later edit: Multumesc de raspuns! Domeniul cutia-de-viteze.ro este inregistrat pe OKALBA SRL iar adresa de mail este a okalba-turbo.ro. Poate acolo e confuzia.
Am apelat la acest numar de telefon in 4 Ianuarie 2022, la ora 9:30. Apelul a durat 18 secunde, in care v-am spus ce cutie de viteze am, mi-ati raspuns fara ca macar sa ma intrebati ce probleme are ca "reparatia costa 2600euro". V-am spus apoi ca masina e in garantie si am nevoie pentru inceput de o constatare. Am primit raspnsul de mai sus dupa care mi-ati inchis. Convorbirea a fost inregistrata.
Georgel Paunescu
Georgel Paunescu2 ani în urmă
Cel mai mincinos om posibil! Ce-a mai mare teapa!
Am facut marea gresala sa ma iau dupa recenziile de pe net, pe care cred ca acest ''domn'' Dragos si le scrie singur, ori impreuna cu prietenii.
Posesor al unui Opel Insignia de 160 de cai, am fost cu problema la turbosuflanta, si am plecat mai usor cu 3100 de lei, dar cu aceleasi problema la turbosuflata( Inregistra eroare de overboost).
Multa vorbaraie, dupa spusele acestui domn trebuia sa schimb jumatate de motor, aveam probleme cu pompa de inalta, injectoare, galerie de admisie, filtrul de particule etc.
Am optat pentru ''repararea'' turbosuflatei si ''curatarea'' DFP-ului . Scriu intre ghilimele pentru ca acest ''domn'' nu are nici macar ''Service-ul'' propriu zis, ''face reparatii la turbosultante'' in subsolul casei, ce sa mai vorbim de aparatura necesara efectuarii operatiilor despre care promite ca le face. Si nu spun eu asta, ci RAR-ul . Vedeti raspunsul la plangerea inaintata catre dansii in atasament. Acum am inteles de ce domnul Dragos nu te lasa sa asisti la reparatie, pe motive sustinute cum ca ‘’Service-ul’’ este afara din localitate si ca nu ai voie sa stai acolo ca ii ti mecanicii de vorba.
Am ajuns sa depun plangeri pentru ca, dupa ce acest om a luat banii, a zis ca nu mai desface un surub la masina mea si apoi nu a mai raspuns la telefon! Ca sa imi confirm ca ‘’domnul’’ Dragos minte cand da vina pe alte piese componente , spunand ca el a reparat ce tinea de el si anume turbo, am achizitionat turbosuflanta din alta parte (piesa noua), si masina functioneaza perfect, fara nici un fel de probleme de cateva mii de km. Am toate dovezile necesare celor mentionate de mine mai sus, unele le atasez si aici, pentru ca alti oameni ca mine de buna credinta sa nu mai fie inselati!
Cristi Enache
Cristi Enache2 ani în urmă
Buna ziua, va anunt ca am primit coletul si este totul perfect, va multumesc pe aceasta cale , va tin la curent cu evolutia masinii, ar fi bine ca pe viitor sa nu mai trimiteti cu Urgent cargus pentru ca sunt neseriosi , dvs.ca profesionalism nota 10, la curier nota 1, va multumesc
Crina Popa
Crina Popa2 ani în urmă
Extrem de mulțumită de lucrarile facute, ii multumesc pe aceasta cale domnului Dragos pt. amabilitate si profesionalismul de care a dat dovadă, am dus un peugeot 308 1.6 hdi cu mai multe probleme, în urma constatarii, s-a descoperit că pe lângă turbina care era praf , era si filtrul de particule ( sper ca zic bine ) plin de ulei ars, drept urmare , am facut si turbina si am curățat si filtrul de particule la recomandarile domnului Dragos, vreau sa spun ca este alta masina !!! Masina merge excepțional ,nu pot sa cred si nici nu mai face ca avionul, va multumesc frumos si tineti-o tot asa ! Pupici
Locații recomandate