/Timis/Brutarie

Cofetaria Andalusia (Selgros)

Calea Aradului nr. 64, Strada Ștefan Procopiu 1, Timișoara 300291, România

Cofetaria Andalusia (Selgros)
Brutarie
4.2
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6QC+36 Timișoara, România
+40 256 279 000
selgros.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Aron Marius
Aron Marius2 ani în urmă
30 dec - 11 case deschise - după ora 14 am stat cam 40 min la rând. Ce e drept la majoritatea cumpărătorilor cărucioarele erau full. Le compătimesc pe doamnele/domnișoarele de la case. SĂRBĂTORI FERICITE!
Monica Hugyesz
Monica Hugyesz2 ani în urmă
Marfa ok,descărca aplicația Selgros, te va ajuta sa sa scanezi QR in loc de prețuri, (sunt o mare parte de produse care nu au preturi ci QR urî)
Radu E
Radu E2 ani în urmă
Magazinul are o mare varietate de mărfuri iar prețurile sunt bune. Au anumite produse la un preț foarte bun de exemplu alimente. Magazinul este bine organizat și produsele sunt relativ ușor de găsit. Se poate plăti cash sau card. Fiind întins pe o suprafață destul de mare, magazinul este aerisit și ai destul loc pentru a cumpăra relaxat. Recomand cu căldură cinci stele
Luca Samfira
Luca Samfira2 ani în urmă
Imi place Selgros, a reusit sa mentina o calitate bună, prețuri normale si in acelasi timp personalul este bun. A depășit timpii mari de așteptare la casa.
Sper sa aduca curând si casele automate.
Recomand ca magazin
Cosmin Sperniac
Cosmin Sperniac2 ani în urmă
Exagerat de mult se sta la case,2 case funcționale și 7 libere,foarte multe persoane care au câte 2-3 cărucioare,îți creste barba pana le scanează produsele!Faceți 1 casa 2 pentru cumpărături medii și restul pt cei care cumpără an gro!!!!!!
Tiby Zsilko
Tiby Zsilko2 ani în urmă
Magazinul Per general este bine alimentat cu produse. Frumos și bine organizate. Dar am dat 3 stele pentru atitudinea unor angajați și pentru că angajații nu au grija la purtarea măștii corespunzător și nici nu atenționează oamenii să o poarte cum trebuie. Paznicul este primul care o poarta greșit!
Alexandru Ionut
Alexandru Ionut2 ani în urmă
Prețuri foarte mari dar cu o gama foarte larga de produse. PS. Sa nu mâncați de la Fast food’ul de la intrare, am găsit bucăți de plastic in carnea preparata.
Pirvu Ioana1982
Pirvu Ioana19822 ani în urmă
Personalul mai are de învățat la comportament...în ceea ce privește igeena este ok.....preturi acceptabile dar neactualizate în sistem .....atentie cînd ajungeți la casa verificați bonul
Locații recomandate