/Timis/Brutarie

Patiseria Hadasa

Str. Pomiculturii 50, Timișoara 300254, România

Patiseria Hadasa
Brutarie
4.5
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6CQ+79 Timișoara, România
+40 751 947 506
hadasa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paulescu Atanasie
Paulescu Atanasie3 ani în urmă
Cumpăr periodic Chec cu Vișine, este delicios, au o gama de checuri, cozonaci, prăjiturele, etc, foarte bune! Se poate plăti cu cardul, Bravo Hadasa! Voi reveni cu siguranță!
Liviu Chelciov
Liviu Chelciov4 ani în urmă
Raport calitate pret lasa de dorit,in cozonacul cu nuca este o pasta care inlocuieste nuca ,care nu stiu din ce este pentru ca nu am vazut nici o eticheta cu ingrediente pe ambalaj si gustul este foarte sintetic (ar trebui sa gustati si dumneavoastra ce produceti). A fost ultima data cand am sa mai cumpar cozonac de aici.Va rog sa ma contraziceti daca gresesc .Ca sa nu mai vorbim de bon fiscal.
Andreea is traveling
Andreea is traveling4 ani în urmă
Cozonacii sunt foarte buni , nu se compara cu cei din supermarket . Patiseria e cam greu de găsit , într-o curte la o casa mare pe Strada Pomiculturii Timișoara. De Paști au și Pască, însă trebuie sa faceți comanda în prealabil . Preturi mari - 30 lei cozonacul
Alex Kirci
Alex Kirci4 ani în urmă
Egy eldugott feldolgozóhelység,Mercedesen száguldó,palotában lakó főnökség...jó,híres termék,de sehol sem kapok belőle!!! Vagy kétszer,ha ettem a híres kalácsukból!!

Am scris (în lb.maghiată),că sunt renumite produsele,dar nu sunt de gasit!
De vreo două ori am putut cumpăra la Nistoval srl. Și că nu v-ați permite mertanele,și vila luxoasa,dacă n-ați fi țări pe piata. Sănătate și prosperitate.
Ana Gruescu
Ana Gruescu4 ani în urmă
Am cumpărat și primit diferite produse de la Hadasa de când s-a deschis patiseria. Sunt produse bune și gustoase. De cele mai multe ori au fost foarte reușite. Personalul e amabil și serviabil și am fost foarte mulțumită de prestația lui.
Silviu Dorel Toca
Silviu Dorel Toca5 ani în urmă
Am cumparat cozonac cu rahat si mac si m-ia placut f. mult. Dar cozonacii cu rahat si nuca nu mi-au placut , aveau prea mult esenta de rom.
Dinu Coman
Dinu Coman6 ani în urmă
Am cumparat aseara cozonacc cred ca era de cel putin ozi inainte facut dar cei de acolo mi-au spus ca e de dimineata .calitate foarte proasta pret foarte mare sant niste pocaiti nesimtiti de ani de zile am luat de la ei dar nu mai cumpar nimic .Nu va recomand scump si calitate f.proasta!
Laurentiu Trica
Laurentiu Trica2 ani în urmă
Chec foarte bun, personal amabil
Locații recomandate