/Teleorman/Brutarie

Pensiunea Izvorul Rece

Brebina 225100, România

Pensiunea Izvorul Rece
Brutarie
4.2
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2R68+8J Brebina, România
+40 744 576 562
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daria Mal
Daria Mal2 ani în urmă
Mancarea este excelenta ,in special pastravul.Cazarea la fel,la un pret foarte bun.Recomand ❤️
ItzGeorge10
ItzGeorge102 ani în urmă
Camerele sunt oribile,paturile mai rele decat le avea bunica in 80' si la dus nu este apa calda!2 stele fiind ca nu vreau sa fiu rau
Cristi Pană
Cristi Pană2 ani în urmă
Mâncare foarte bună.
Cazarea a fost excelentă.
Edward boruga
Edward boruga2 ani în urmă
Mancare buna la un pret rezonabil. De recomandat .
Claudia Viasu
Claudia Viasu2 ani în urmă
Pastrav cu mamaliga foarte bun, servirea si ospitalitatea un 10!
Dragos Gheorghescu
Dragos Gheorghescu4 ani în urmă
Ii acord o stea din exces de indulgenta!!! Servirea extrem de proasta, mancarea nici buna dar nici rea, sala de nunti arata ca o "cantina" mai veche! Din cauza ca nu exista mocheta pe jos ci vreo 3 tipuri de gresie si mozaic, sonorizarea este foarte proasta. Sper sa nu mai fie cazul sa mai fiu invitat la vreo nunta in acest loc. Multumesc.
Nicusor Arjocu
Nicusor Arjocu5 ani în urmă
Un loc frumos! Poți merge cu grupul să te cazezi aici. E teren sintetic de fotbal, teren de tenis de câmp, masă pt tenis de masă. Serile le poți petrece în aer liber, există foișor, loc pentru grătar unde poți să-ți pui chiar și un păstrăv proaspăt, pensiunea având pastravarie proprie. Cazarea e la prețuri bune, și nici de mâncare nu poți să duci lipsă, meniul zilei fiind foarte accesibil. De vizitat în zonă - Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, Cheile Corcoaiei, Cerna Sat, Lacul de acumulare Valea lui Iovan, Vârful lui Stan din munții Godeanu, Poiana Belentinei și multe altele, zona fiind deosebit de pitorească. Poți încerca și produsele de patiserie, dacă stai bine cu glicemia, iar dacă vrei să organizezi un eveniment, e un loc potrivit pentru petreceri. Have fun!
Catana Roxana
Catana Roxana6 ani în urmă
Groaznic!Mizerie foarte multa geamurile nu se inchid ,am facut rezervare cu un pret cand am ajuns a fost alt pret ,mancarea foarte scumpa si proasta,galagie pana tarziu in noapte nu poti dormi.Nu este frigider nu este clima geamul nu il poti tine deschis ca e plin de tantari si fluturi ,e foarte cald in camera.Singurul lucru ok au fost paturile sunt cate 2 paturi matrimoniale in unele camere .Nu recomand !Am gasit apoi pensiuni mult mai ok si la acelasi pret.
Locații recomandate