/Constanta/Brutarie

Cofetăria Dumy

Strada Dobrilă Eugeniu, Constanța 900001, România

Cofetăria Dumy
Brutarie
4
216 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J6F+JG Constanța, România
+40 761 202 988
cofetariadumy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Mcs &mcs qw
Mcs &mcs qw2 ani în urmă
Vanzatoare,indiferente,zeflemiste.....placinta cu praz execrabila si covrigi plini de vanilina....concluzie?dureri de stomac si nu vreau sa mai intru in acest loc....cu banii mei pretind calitate....banii sunt munciti.....pretind respect Asa cum eu respect personalul de la Dumy....trezeste-le patroane,cizeleaza-le
Cristina Adriana Bechir
Cristina Adriana Bechir2 ani în urmă
Am fost sa dau comanda de doua torturi pt 2 zile diferite si doamna de la cofetarie foarte acra ne a luat comanda doar pt 1 si pt al 2 nu a vrut sa ne mai comanda. Nu mi se pare normal asa ceva. De fata cu noi s a luat se de doamna de la patiserie, deoarece ea nu acea pe nimeni la casa si doamna de la cofetarie ne a lua noua comanda, a zis ca nu i se pare normal ca ea sa munceasca si cealalta sa stea.
Stefan Simion
Stefan Simion2 ani în urmă
Review 27 august - 03 septembrie 2021 :

O cofetărie / patiserie cu iz nostalgic și gust "ceaușist" în sensul bun al cuvântului (pentru cine a prins prăjiturile din acele vremuri). Prețuri mici și foarte mici , aviz "afaceriștilor" deținători de cofetării din București : ecler 2,5 lei, amandină 2 lei (oferta lunii - în rest e 3 lei) , cozonac 13 lei sau 18 lei dacă vrei și nucă la umplutură, șuberec 4 lei (preferatul nostru) , tort krantz 40 lei/kg , pricomigdale 9 lei pachetul , pișcoturi 10 lei pachetul. Așadar se poate să băgăm zahăr în noi și ieftin 🤣 nu numai la prețuri de "caviar" așa cum ne oferă cofetăriile din București.

L.E. 05 septembrie 2021 :

N-a ținut prea mult minunea 🤣, azi Dumy s-a scumpit procentual destul de mult, ce costa 3 lei , acum e 4 lei , ce costa 4 lei acum e 5 lei, de la 5 la 6 lei și tot așa...torturile care erau 40 lei/kg s-au făcut 50 lei/kg.
Viorel ochisor
Viorel ochisor2 ani în urmă
Cea mai buna locație din Constanța, aproape de plaja unde găsești prăjituri delicioase și torturi deosebite. Aspectul comercial al prăjiturilor de aici, gustul deosebit cât și prețul mic te fac sa vizitezi zilnic aceasta locație, unde toate produsele sunt proaspete, pâine calda, și covrigi senzaționali. Covrigii cu mac de aici sunt super, delicioși și cu un gust extraordinar.
Sergiu Ivanov
Sergiu Ivanov2 ani în urmă
Am testat numai produsele de patiserie, proaspete si foarte gustoase. Pretul era la jumatate fata de cele cumparate de la patiseriile din apropierea plajelor.
Nina Hagi
Nina Hagi2 ani în urmă
Servirea este ireprosabila iar produsele sunt de calitate.Imi voi pastra calitatea de client fidel.Doresc personalului multa putere de munca si daruire.
Lucian Vasile
Lucian Vasile4 ani în urmă
Torturi frumoase și gustoase, staff profesionist.

Atasez torturile pe care le-am factut pana acum.
Andreea mihai
Andreea mihai2 ani în urmă
Produse sunt bune daca ai norocul sa le achiziționezi proaspete am luat un cozonac de 22lei de toata jena ...
Locații recomandate