/Constanta/Brutarie

Maia Bakery & Bistro - Brutaria Artizanala

Strada Mihai Viteazu Nr.119, Constanța 900600, România

Maia Bakery & Bistro - Brutaria Artizanala
Brutarie
4.7
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPP+R9 Constanța, România
+40 732 431 001
maiabakerybistro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Bogdan Ursu
Bogdan Ursu2 ani în urmă
O singura problema: personalul nu poarta masca, desi suntem intr-o perioada cu procent mare de infectari.
Este totusi alimentatie publica si nu e normal ca vanzatoarea sa sufle direct peste paine. Faca are Covid, va vinde paine cu Covid la 100 de persoane.
Nu e ok.
Produsele insa, sunt foarte bune.
Leonardo T
Leonardo T2 ani în urmă
Un local comun , fara nimic spectaculos. Pe vremuri avea o imagine mai prietenoasa. Produsele sunt bune, facute local, deci proaspete. Preturile sunt insa putin peste medie. Pentru un local de cartier si o iesire rapida este ok.
Ovidiu Rudi
Ovidiu Rudi2 ani în urmă
Mancarea si paine sunt foarte bune, doar ca in interior este un pic cam cald de la zona de brutarie (cred).
Dan Enache
Dan Enache3 ani în urmă
Livrare rapida,mâncare calda dar am fost foarte dezamăgit de pizza,nu a fost comestibila.
Foarte uleioasa și fără gust.
Cristi
Cristi4 ani în urmă
Am fost de 2 ori, o data am luat doar Salam de biscuiti, a doua oara un prânz. E spațiu relativ puțin inauntru, câteva mese simple și in panta pe trotuar, deci genul de loc de mers pentru mâncare nu pentru atmosfera. Inauntru e oricum cald și miroase a mâncare, iar pe trotuar vin intruna mașini clienti sau livrari. Sunt in primul rand o brutărie & Patiserie, pana la urma, dar facand și parte de bistro e nevoie de unele lucruri. . Am luat burger, pizza si 2 băuturi. De departe principala problema pe lângă micile limitari amintite a fost ca am așteptat 50 de minute de la comanda pentru a primi produse ce au in general timpi de preparare scurti, de 15-20. Nu ni s-a zis înainte, am intrebat de mâncare și ni s-a cerut sa confirmam comanda după 40 de minute și nu au existat scuze când a venit mâncarea. Nu e clar dacă au omis sa dea comanda - asa pare - sau au greșit ceva. Pizza a venit foarte bine făcută, cu crusta arsa, noroc ca suntem ok cu lucrurile supra coapte. A fost ok, blat gustos, dar nu a excelat, parca lipseau ierburi aromatice. Burger mini era ușor caldut, dar destul de gustos și in regula. Preturile sunt medii vizavi de calitatea produselor, dar as zice mari pentru servicii și condiții. Într-un fel ar merita încă o experienta de bistro pentru evaluare mai consistenta, dar sunt atâtea locuri bune in oraș, probabil ca vom trata ca o brutărie/Patiserie. 2.5 stele pentru experienta asta, dar locul poate mai mult dacă oamenii schimba cate ceva.
Irina Verescu
Irina Verescu2 ani în urmă
Ofer 5 stele și recomand cu drag produsele! Cornulețele proaspete, checul pufos, iar saleurile sunt preferatele fetelor mele! Recunoscut merg perfect și la cafea dimineața! Preturile sunt accesibile, precizez ca pe un chec am dat 20lei! Angajații au fost mereu politicoși și ne-au recomandat produse pentru cele 2 fete,dar și pentru noi! Recomand cu drag
Anghel George
Anghel George2 ani în urmă
Eu in locul vostru m-as lasa de meserie...
Gruia erti
Gruia erti2 ani în urmă
Poate mai multă atenție, adică nu ai cum sa stai pe tik tok si eu sa stau sa astept . Păi pune un afis "stam pe tik tok 15 min împreună si dupa va servim cu plăcere. Zic si eu
Locații recomandate