/Constanta/Brutarie

Moara Veche

Strada Ion Gheorghe Duca 12, Constanța 900178, România

Moara Veche
Brutarie
4.2
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGR+JX Constanța, România
+40 722 230 626
moaraveche.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Titica verona
Titica verona2 ani în urmă
Mă întreb ce au de gând patronii cu magazinul de pe Zorelelor : marfă în mijlocul zilei fără denumire, preț, cârnați albiti, personal fără măști manevrând marfă neambalata, și neștiind să folosească casa de marcat! Nu mai spun de atitudine! În decembrie aveau niște lipii cu negreala lipicioasa pe ele. Să nu uităm ce prețuri mari au. Așa că, patronilor, de ce aș cumpăra de la voi? Se pare că suntem o grămadă de nemulțumiți...
Dorin Mateus
Dorin Mateus2 ani în urmă
Curat , servicii f bune , alimente de calitate , preț pe măsură......!!♥️♥️
Cristi
Cristi2 ani în urmă
Produsele de brutărie sunt bune. Preturile cred ca o duc printre cele mai scumpe bacanii romanesti din tara. Au un adaos fulminant. O pâine mica alba e 12 lei, telemea de capra 59 de lei, zacusca de fasole 22 de lei, ghebe in saramura 55 de lei un borcan de 1 kg (mai scumpe decât hribii!), slanina 85 de lei, ghiudem 181 de lei și tot asa. Sunt niște produse ok, dar nu e lux sa justifice aceste preturi - acum, fiecare alege, desigur.
Freya Coiffure Nicoleta
Freya Coiffure Nicoleta2 ani în urmă
Placintele sunt de fapt scovergi cu ușoare urme de brânza, iar cea cu carne e de fapt cu resturi de mezeluri afumate, cozonacul este necomestibil și parfumat cu ulei ranced! Croissantul este crud în interior... Dacă vrei să arunci niște bani, nu are sens sa te deplasezi până acolo!
Marius
Marius2 ani în urmă
In general produsele sunt bune, dar este a doua oară când cumpăr chipsuri " de casă" expirate. Au termen de valabilitate 45 de zile si este afișată data de producție pentru a putea fi păcălit mai ușor(ale mele aveau data de producție 28.04.2021 si eu le-am achiziționat pe data de 16.06.2021). Foarte dezamăgit. Dacă le este atât de simplu sa facă asta mă gândesc că pot fi probleme si cu restul produselor.
Anisoara sbarcea
Anisoara sbarcea2 ani în urmă
produse exagerat de scumpe....preturi psihologice...care te fac pur si simplu! Pe 8 faguri ,o halvita si 2 lipii 120 ron !
Lucian Ghengeaua
Lucian Ghengeaua6 ani în urmă
Pâine ca pe timpul bunicii. Singurele lucruri care lipsesc sunt E-urile și chimicalele din pâine. Fursecurile și biscuiții îți zăpăcesc simțurile.
Nelly Cornelia
Nelly Cornelia2 ani în urmă
Cea mai buna paine, ciocolată de casă .
Pentru cei interesati...aici puteți găsi si tuica sau palinca cu aur (nu îmi amintesc exact ce era nefiind consumatoare de alcool).
Locații recomandate