/Bucuresti/Brutarie

Brot Manufactur

Bulevardul Ion Mihalache nr. 42, București 011193, România

Brot Manufactur
Brutarie
3.8
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
F34H+QR București, România
+40 735 451 097
brotmanufactur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Ana
Cristi Ana2 ani în urmă
Produse de buna calitate, la preturi destul de ridicate, iar firma nu face deloc eforturi sa fie la zi cu oferta pe aplicatiile precum Bringo. Astfel, am lansat o comanda de prajituri in preajma Craciunului si ulterior am fost sunata de catre livrator, care m-a anuntat ca nu exista absolut niciuna dintre prajiturile comandate, ci cu totul altele, fara nicio legatura cu site-ul/aplicatia.
Dan d
Dan d2 ani în urmă
Calitatea produselor este de exceptie, am trait in spatiul german 20 de ani si pot sa confirm gustul si textura paini este identica ca in Germania. Singura problema ca aceasta brutarie nu stie sa isi puna in valoare produsele. Firma de afara este in germana+engleza patronul nu realizeaza ca 1% dintre oameni care vad denumirea magazinului stiu ca brot inseamna paine. Absenta vitrinei si a spoturilor cu lumina "calda" pe produse alunga din pacate clientii.
Dragos Mihai
Dragos Mihai2 ani în urmă
O brutărie de excepție. Laude celor ce au gândit aceasta afacere. Imbina sănătatea cu bunătatea!
Andrei Tanase
Andrei Tanase3 ani în urmă
O paine alba tip toast, gustoasa, dar nimic iesit din comun, coapta la limita, costa 11 lei si e cea mai ieftina. Nu recomand.
Lucian Toma
Lucian Toma2 ani în urmă
Produse faine, la preturi corecte, recomand painea de secara si covrigii tipic germani. Nu prea am vazut insa clienti si punctele slabe ale magazinului ar fi, in opinia mea: foarte intunecat, nu are produsele in fata, in lumina, sa fie vazute. Lipsa unor culori si a unei reclame care sa te atraga in interior. A doua ar fi lipsa numelui produselor pe rafturi, trebuie sa intrebi ce este fiecare, nu se vede numele si eventual tipul produsului - paine secara, grau integral, etc. Ti se pare aiurea sa intrebi la fiecare ce e. O abordare mai pro client ar mai duce din coada de la covrigaria franceza de pe Delavrancea spre Brot, sunt doar cativa metri, insa abordarile complet diferite.
Locații recomandate