/Bucuresti/Brutarie

Brutaria de la drum

Bulevardul Iuliu Maniu 55, București 061344, România

Brutaria de la drum
Brutarie
4.6
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MJ+H7 București, România
+40 721 367 771
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Ramona leahu
Ramona leahu2 ani în urmă
Comenzile de torturi se fac fara niciun document pt incasarea banilor in avans.
Intr-o zi in care ar trebui sa fie totul ok, cu o comanda facuta din timp, aceasta cofetarie reuseste sa produca doar stres. Tort comandat de joi, pt duminica, duminica nu exista comanda, pt ca doamna vanzatoare a transmis comanda gresit, cu "doar" 2 saptamani intarziere. Daca nu insistam, ramaneam si fara bani si fara tort. Dupa asigurari ca ajunge tortul cu soferul la usa, dupa 3 ore de la ora la care comandasem tortul, soferul ma suna sa cobor pt ca nu poate opri masina 2 minute. O experienta pe care nu o recomand nimanui.
Torturile nu se aseamana nici pe departe cu prajiturile, calitate mult mai slaba.
Angajatii care scriu mesajele de pe torturi ar trebui sa invete ceva gramatica - elementara sau sa le avizeze cineva mesajele. ("La multi ani! Numele sarbatoritului" in loc de "La multi ani, numele sarbatoritului!")

Si daca va ganditi ca au oferit macar o reducere, am primit niste scuze de la vanzatoare si "speram sa nu fiti suparata pe noi". Si nu eram singura cu comanda procesata gresit in acea zi.

Pentru aceasta experienta si o stea este foarte mult.
Brent Rambo
Brent Rambo2 ani în urmă
Produse de 5 stele, angajati de 1 stea.
Atat miserupism, ca la vanzatoarele de la aceasta cofetarie, rar mi-a fost dat sa vad.

Si da, asa cum a comentat cineva pe aici, masca de protectie e optionala in aceasta locatie.

Concluzie: eu unul, pana cand nu vad o schimbare in randul/atitudinea personalului, nu mai revin.
Mihai Savulescu
Mihai Savulescu2 ani în urmă
Super calitate. Recomand. Produse proaspete si foarte gustoase. Atat produselele de cofetarie - tarta, ecler, macarons etc., cat si cele patiserie sau brutarie -pateur, saratele, placinte, paine sunt foarte diferite fata de cele "as usual". Chiar daca preturile sunt sensibil mai mari decat ale unor comercianti similari din zona, calitatea face diferenta. Personal foarre amabil. Recomand. Keep going !!!
Stefan-Cristian Radu
Stefan-Cristian Radu2 ani în urmă
Cel mai prost personal… păcat ca aveți prăjituri bune . Doamnele care stau la casa habar nu au pe ce lume trăiesc . Baga persoane in fața și când am încercat sa spun ce îmi doresc m-au repezit, ca sa nu mai zic ca doamnele nu purtau masca..
Nicolae Raducu
Nicolae Raducu2 ani în urmă
Rafinat, bun, sanatos si mult gust bun!!! Preturile reflecta calitatea (pentru cei care vor spune ca sunt prea mari!). Standarde de calitate si igiena foarte ridicate - am ramas uimit sa vad grafice de temperatura vizibile pe frigiderul de prezentare!

- Update -

Mini tarte - curcubeu pe cerul gurii
Tort duo silhouette - rafinament dus la extrem, delicios, este un desert delicat, ideal pentru o aniversare sau un weekend minunat în familie.
Mircea Bobina
Mircea Bobina2 ani în urmă
Am gustat de doua ori parajitura padurea neagra si ne-a placut tuturor foarte mult. Cu putina crema, multa turta cu sirop, visine, fara exces de arome si esente. Am decis de ziua cand baiatul nostru va implini 5 anisori sa-i cumparam un asemenea tort. Vanzatoarea m-a asigurat ca va fi la fel ca prajitura cu acelasi nume pe care am gustat-o dar.., am primit un tort plin cu crema de proasta calitate, cel mai probabil crema de tub, eu si baiatul am mancat doar jumatate din felia pusa in farfurie, sotia a mancat totul fiind amatoare de crema dar dupa asta nu s-a simtit bine. Tortul este de nota 7, poate fi mancat... dar cel mai tare ma supara ca nu am primit ceea pentru am platit.
Marius Ifrim
Marius Ifrim2 ani în urmă
Produse ff proaspete dar cam scumpe. Curățenia este importanta și f bună.
Gina Badea
Gina Badea2 ani în urmă
Produsele sunt congelate. Torturile sunt mai puțin gustoase decât prăjiturile. Dezamăgită.
Locații recomandate