/Bihor/Brutarie

Brutăria GI&KO

Aleea Peneș Curcanu 26, Oradea, România

Brutăria GI&KO
Brutarie
4.4
203 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
2XJ4+83 Oradea, România
+40 259 428 856
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Buzea Elena Delia323 zile în urmă
Pentru data de 13 06 2023,am făcut comandă un tort pentru sfârșitul anului școlar,din păcate a ajuns într-o stare foarte urâtă,mi sa comunicat că mașina era să fie implicată într-un accident nu asta este problema se mai întâmplă,tortul trebuia să fie de 7kg și a fost de 3kg gustul dezastruos, trebuia să nu-l plătesc și să nu-l iau,dar având în vedere că suntem din alt județ nu am avut altă soluție, l-am refăcut!Nu recomand,am fost pusă într-o situație foarte proastă în fața invitaților!
Antoneta Koti
Antoneta Koti2 ani în urmă
Locația lasă de dorit din lipsa de spațiu.
In schimb produsele sunt ireproșabile.Foarte bune și prețurile.Recomand
Cornel Cornel I
Cornel Cornel I2 ani în urmă
Painea e buna cateodat se da paine mai tare mai veche.produsele de patiserie de preferat diminineata seara nu
Dsadsa a
Dsadsa a2 ani în urmă
ca orice alta brutarie, multe produse umflate cu pompa
Dan Bulzan
Dan Bulzan2 ani în urmă
Aceasta locație este emblematica pentru cartierul Nufărul.
Dar,nu nu mai.
Brutăria distribuie pâine și produse de panificație și produse de cofetărie.in tot orașul.
De remarcat servirea la chioșcul brutariei;
Non stop.
Unde mai punem un personal amabil afabil și o doamna care conduce cu respect pentru clienții brutariei doar calitate. Eu recomand această brutarie și pentru covrigii deosebiti.
Alina Alyna
Alina Alyna2 ani în urmă
Produse sunt bune dar servirea lasă de dorit, la magazinul de vis a vis de parcul Magnolia ( zona Rogerius) tot timpul doamnele vânzătoare au ceva de comentat, nu le convine că ai bani mari, nu pe convine că le dai mărunt ( foarte nervoasă că mi-am permis să îi dau un 4 lei cu monede de 50 de bani și de 10 bani , niciodată nu are rest să înapoieze dar nici dacă îi dai mărunt nu e bine că trebuie să îi numere). Întotdeauna spun bună ziua, mulțumesc frumos indiferent de magazin dar aici e foarte greu să răspundă, după mine a intrat un domn a întrebat de covrigi gata să îl bată că vezi doamne duminca nu se coc covrigi ( azi e sâmbătă oricum). Poate citește cineva și se ia atitudine. Consider că nu e foarte greu să fii amabil.
Daniel Hdd
Daniel Hdd2 ani în urmă
Cei mai neserioși pe care i-am întâlnit până acum. Săptămâna trecută, miercuri, am facut comandă ptr un parastas care trebuia să fie Duminică. M-i s-a spus că pe Sâmbătă până la ora 17 să merg după comandă că la acea oră se închide. Am fost prezent la această locație în jurul orei 13:45. Aceeași duduiță care mi-a luat comanda miercuri se uită mirată la mine și mă întreabă când am facut comanda! Caută într-un caiet din sertar, găsește comanda, intră în brutărie de vreo 2 ori, după care îmi spune că nu o găsește, că nu știe ce s-a întâmplat cu comanda respectivă dar că îmi taie ea cozonaci felii că să pun pe căni la biserică.....M-a făcut de toată minunea, neputând să duc parastasul Duminică și asta după ce am anunțat pe cei apropiati, fiind nevoit sa-l amân pentru altă zi. Îi recomand patronului acestei brutării să-și angajeze oameni competenți, cu bun simț care să-și respecte clienții altfel o să aibă de pierdut. Și totodată îl întreb, cum s-ar fi simțit dumnealui/ei, în această situație?
Dorin Codrean
Dorin Codrean3 ani în urmă
Păcat că este spațiul de servire foarte mic.
In astfel de cazuri (pandemie) aștepți afară pt a cumpăra de aici.
Acord 5* pentru calitatea produselor.
Anamaria Livia Negrut
Anamaria Livia Negrut2 ani în urmă
Imi place painea de la ei .
Au niste cornuri simple care sunt bestiale si goale, însă cu iaurt sau sana se topesc in gura. 😀

Au si prăjituri La felie. Torturile sunt doar pe comanda .
Locații recomandate