/Bucuresti/Biblioteca

Karta

Bulevardul Unirii 22, București 030167, România

Karta
Biblioteca
4.3
322 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G5+6R București, România
+40 744 391 111
kartabucharest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Dulcinea del Toboso
Dulcinea del Toboso2 ani în urmă
Priveliște faină. Personal amabil. În spatele Ministerului Culturii. Loc numai bun pentru a bea ceva după ce susții examene la MC.
Mihaela Blue
Mihaela Blue2 ani în urmă
Priveliștea minunata, servirea bună, produsele ok dar un minus pt mesele extrem de prafuite si meniurile atât de uzate că abia le citești.
I. B.
I. B.2 ani în urmă
Am primit o deosebită plăcere în sfârșit să vizitez acest local, de fiecare dată când treceam pe lângă el mă gândeam cât de frumoasă trebuie sa fie priveliștea spre Dâmbovița și Casa Poporului, nu am greșit, așa e, doar că există o serie de minusuri care pot fi foarte repede transformate în plusuri dacă se vor lua masuri din partea administrației localului:
1. "Verdeață" din jurul terasei blochează vizorul și simplu stând la unele mese nu vezi nimic. A trebuit să mă plimb puțin de la masă la masă ca să găsesc macar ceva ce ar corespunde așteptărilor mele.
2. Mesele - unele mese au o piciorușul foarte lat, ceea ce incomodează foarte mult oamenii cu picioarele lungi. Și evident iarăși am schimbat masa ( noroc că am avut din ce să aleg)
3. Meniul - băieți, serios? E o foaie colorată aveți grijă să fie plăcută la aspect, să nu fie boțită, ruptă cu litere greu de descifrat. Până la urmă urmei această foaie arată respectul față de oaspeții care vin la voi.(vedeți în poza)

Și acum vreau să trec la partea bună:

1. Mese care ar oferi o imagine spectaculoasă totuși sunt destul de multișoare, dacă reușiți să prindeți una - vă promit că veți primi plăcere de la fiecare clipă petrecută la aceasta terasa.
2. Mâncarea - peste nivelul așteptărilor mele, paella cu fructe de mare chiar a fost surprinzător de bună.
3. Cocktailuri - sincer, la moment cred că Karta are cele mai bune cocktailuri pe care le-am gustat vreodată. 10/10 pentru barmanul vostru cu mâini de aur)))
4. Deservirea - relaxată, m-a surprins plăcut. Chelnerii foarte atenți, drăguți și calmi, chiar m-a relaxat foarte mult atitudinea liniștită a cheltuielilor, după o zi agitată - asta e fix de ce aveam nevoie.

Deci ce sa zic, voi mai reveni cu drag de fiecare dată și voi fi foarte bucuroasă dacă se vor vedea îmbunătățiri constante, pentru că chiar se merită.
Ștefan OPREA
Ștefan OPREA2 ani în urmă
Am comandat platoul Fish'N Chips și o limonada specialitatea casei Karta. Limonada foarte bună cu lămâie, portocala, grepefruit și aloe vera plus sirop, gust dulce acrișor balansat. Platoul a avut pește de 3 feluri și legume pane din cele mai variate pe lângă tradiționalii cartofi : țelină, vânătă și cartof dulce. Servire prietenoasă, timp de așteptare rezonabil. Singurul lucru cu care nu am rezonat este muzica de club care mi se părea nepotrivită. Priveliștea de pe malul Dâmboviței merită. Prețurile sunt destul de piperate.
Andreea V
Andreea V2 ani în urmă
Daca vrei sa petreci o seara cu prietenii pentru a savura un cocktail sau un pahar de vin pe o terasa cu priveliste spre Dambovita, e ok. Cand vine vorba de mancare, nu as recomanda neaparat. Preturi sunt destul de mari pentru o mancare cel mult mediocra.
Servirea a fost si ea destul de greoaie, tinand cont de numarul oamenilor aflati pe terasa.
Romina Moldovai
Romina Moldovai2 ani în urmă
Am petrecut o seara minunata în aceasta locație !Am avut o rezervare de 13 persoane acum doua zile. Invitata fiind la ziua de naștere a prietenei mele m-am simțit foarte bine. Totul a fost perfect de la început pana la sfârșit ...fructele de mare au fost delicioase la fel și cocktail-urile de la bar.Servirea impecabila! chiar dacă am fost un numar mai mare de fete pretențioase ospătarul a fost mereu foarte amabil și cu zâmbetul pe buze! Recomand cu drag Karta!
Corina Constantinescu
Corina Constantinescu2 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta! Servirea rapida! Cocktailurile pe baza de gin sunt pe gustul meu, nu sunt foarte alcoolizate. Mancarea gustoasa, dar unele portii mi se par chiar mici desi eu nu mananc mult la o masa (ex creveti in sos de unt).
CORINA STEFAN
CORINA STEFAN2 ani în urmă
Faina tare terasa! De la amenajarea plantelor, la pozitionare si cartile in care primesti nota, toate sunt gandite fain. Meniul, pe cate am vazut, este urban, bogat, adaptat oricui. Un loc unde te poti relaxa, lucra sau sa la o intalnire. Fain, fain!😃
Locații recomandate