/Cluj/Benzinarie

EuroOil

Cluj-Napoca 400066, România

EuroOil
Benzinarie
3.4
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3M+JH Cluj-Napoca, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cosmin Oancea
Cosmin Oancea2 ani în urmă
Evitați! Dacă vreți să vă murdăriți hainele cu motorină sau sa vă puneți viața în pericol treaba voastră. Pompă defectă cu scurgeri de combustibil vizibil pe jos.
Vasile Temle
Vasile Temle2 ani în urmă
Prețuri medii, locație accesibilă când trebuie să alimentezi de urgență.
Marta Moldoveanu
Marta Moldoveanu5 ani în urmă
Servicii horror. Personal deloc amabil, iar daca fereasca Sfântu’, ai nevoie de o factură...poti sa-ti iei adio. Cel putin pentru acea data cand esti in benzinarie. Trebuie sa revii dupa factura daca o doresti, pentru ca seful de statie nu e mereu acolo sa ti-o faca. Horror! Evitati pe cat posibil
Ciupei calin
Ciupei calin5 ani în urmă
Personalul de serviciu (ps. Sora șefului de statie ) sub ori ce critica intra clienti nici nu se ridica de pe scaun,răspunde urat se comporta de parca ia ar fi patroana lumi ,sper ca cineva din conducere sa ia masuri pentru felul cum se comporta! Pentru ca asa pierdeti o gramada de clientii!
Tractari auto Cluj SANTU
Tractari auto Cluj SANTU5 ani în urmă
Nu este aglomerat, ai locuri de parcare, magazin si Carrefour in apropiere
Emil Alexe
Emil Alexe6 ani în urmă
Personalul este amabil. Prețul combustibililor este aliniat corect cu restul de benzinării concurente. Locația este curată. Combustibilii sunt curați, fără impurități. Motorul se comportă bine şi nu prezintă nici un semn că ar fi ceva. Alte produse comercializate în locație au calitate şi prețuri ok.
Ady SI Andreea Mocan
Ady SI Andreea Mocan2 ani în urmă
Toate pompele inchise .scria pe ele pompa defecta si pretul o sa il vedeti in poza atasata.cum zicem noi ardeleni.va si amar
Sebastian Ungureanu
Sebastian Ungureanu2 ani în urmă
Cea mai tare benzinarie posibila!Raiul etern al taximetristilor clujeni!!!Adevaratii taximetristi se întâlnesc si dupa moarte la Euroil in asteptarea cursei ideale dar ei stiu ca nu va veni niciodata!!!
Locații recomandate