/Cluj/Benzinarie

R&R GAS

Strada Bistriței 12, Dej 405200, România

R&R GAS
Benzinarie
4.2
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5V4J+64 Dej, România
+40 785 242 869
rrgas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Radu ilut
Radu ilut2 ani în urmă
Dezamăgitor. Personalul care asigură supravegherea telescaunul au încercat să-mi fure o pereche de schiuri. Cel de la monitor îi acoperă. Este un loc frumos dar personalul lasă o impresie proastă încercând prin orice mijloace sa fure lucrurile turiștilor.
Paul Lucacean
Paul Lucacean2 ani în urmă
Un local frumos,mâncări bune dar personalul lasă de dorit!
Aseară am fost la R&R sa luăm cina,după aproximativ 20-25 min am reușit să comandam.pana aici totul ok.intelesesem pentru că este sâmbătă seara și era aglomerat!ni s-au adus băuturile(între care o apa minerala doar in sticla,FARA PAHAR!)in fine,am pus și asta pe seama aglomerației,stresului și oboseli !Așteptăm pentru mâncare de mai bine de 20de minute.intre timp se eliberase masa vecina și au venit clienți noi.au comandat iar la scurt timp li s-a adus mâncarea .și nu,nu a fost vorba de ciorbe ,salate etc,ci de feluri principale!iar când am întrebat ospătăriță cum este posibil așa ceva mi s-au răspuns cu:"mai durează,trebuie sa mai așteptați...asta este,nu avem ce face..."serios?
Mi s-au părut o lipsă totală de respect...într-un final după mai bine de o oră și 15 minute ni s-a adus comanda fara că doamna ospătăriță sa schițeze vreun gest...nici măcar un banal "pofta buna"
Înțeleg ,se pot face greșeli de natura tehnică sau să uiți de o comandă sau mai știu eu ce...înțeleg ,căci oameni suntem cu toții ...dar după părerea mea altfel trebuie comunicat cu clientul...de fapt...reformulez.TREBUIE COMUNICAT CU CLIENTUL!
Total neprofesionist!
Adrian vasile costan
Adrian vasile costan2 ani în urmă
Mancare bună dar servirea nu e ce trebuie
Noroc cu Ospătărița Sonia care servea in cele 2 încăperi pe cât este micuță pe atât este de iute și de atentă cu toți clienți 👍
Meriti o atenție din partea șefilor
Se vede ca iti faci munca din suflet 😊
Bravo ție și respect maxim Sonia 🔛🔝📈🆙️
Ovidiu-bogdan Fecic
Ovidiu-bogdan Fecic2 ani în urmă
O ciorba de burta bună poate puțin mai fierbinte ,la felul doi o ceafa la grătar care nu prea arata a ceafa ,mai degrabă a cotlet dar avea sare de parca era dintr o saramură, salata de varza idem....foarte sărată, ori au avut ceva cu mine ori nu stiu.....chelnerita a fost ok !!!
Gabriel Lucaci
Gabriel Lucaci2 ani în urmă
Personalul foarte amabil si prietenos insa mancarea destul de proasta!Am comandat o tochitura care nu avea nimic in comun cu originalul(in loc de carne erau bucati ce crenvursti iar branza lipsea cu desavarsire)!
Istvan Marton
Istvan Marton2 ani în urmă
Pizza e foarte buna . Destul de des mananc la R&R am prins toate schimburile . Ne primesc cu drag todeauna mai ales tura de astazi 🤩
Deja ar fi bine sa foloseasca ceva card de fidelitate sau asemanator 😊
Ciprian Talpalariu
Ciprian Talpalariu2 ani în urmă
Mâncarea i buna,toate bune...
Când intri te întâmpină un miros neplăcut de la baie.
Rezolvați cumva problema că i păcat.
Prima impresie contează știți prea bine!
Gheorghe Danea
Gheorghe Danea2 ani în urmă
Cazarea se face 24 din 24 ore, tot electronic, fără personal, Plata cu card bancar, SUPER OK!
Locații recomandate