/Calarasi/Benzinarie

A2WAKE

Lac Sulimanu, Autostrada Soarelui km 49, Sărulești-Gară 917215, România

A2WAKE
Benzinarie
4.3
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CMRM+Q4 Sărulești-Gară, România
+40 741 032 473
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Violeta Enachescu
Violeta Enachescu2 ani în urmă
Foarte frumos. Restaurantul are mâncare proaspătă și foarte gustoasă. 👍
Mihnea Georgescu
Mihnea Georgescu2 ani în urmă
Am venit pentru standup paddle ca asa scrie pe site, ca poti inchiria. Erau vreo 2 placi (cam jerpelite ca sa fiu sincer) rezemate de cabina unde ar fi trebuit sa se afle persoana care sa ne preia. Am așteptat 10 minute sa ne bage cineva in seama timp in care am intrebat de 2 ori cum putem rezolva. Am plecat. Am făcut 100 de km dus intors si niște costuri suplimentare pentru reviewul asta 👍🏻
Iulia Cozarov
Iulia Cozarov2 ani în urmă
Niciodata n am lăsat un review, mai ales unul prost. Baie este sub orice critica, apa este alba, plin de insecte, mizerie in camera, praf. La 2 noaptea a început sa latre câinele de aici in fata bungalow urilor și nu pleaca. Latră la nimic..
Catalin Stefanescu
Catalin Stefanescu2 ani în urmă
Un loc in care poti petrece o zi intraga fara sa iti dai seama cum a trecut timpul. 2 instalatii de wakeboard, pt incepatori si avansati, un bar si un mic restaurant, iar pentru cri care voe sa stea mai multe zile, sunt chiar casute dotate cu tot confortul necesar inclusiv aer conditionat. Mi-a placut mult. Voi reveni.
Mario Nicolae
Mario Nicolae5 ani în urmă
La pomul laudat.
Dezamagitor. Am fost absolut neinspirat sa rezerv 2 bungalow-ri si un apartament. Nu este un loc in care sa ramai peste noapte, poate doar daca pescuiesti. Instalatii sanitare deplorabile, mirosul apei menajere insuportabil, cabane neizolate, frig si zgomot. Am fost cu copiii, sperand ca ii vom bucura cu niste activitati acvatice, dar era organizat un team-building si totul era ocupat. Iar a doua zi...tot personalul a fost liber. In afara de un nene care se ocupa cu colectat taxa de pescuit, nu era nimeni. Am dat doua stele pentru natura si pentru eforturile d-nei Stefan. Care a vrut sa faca ceva pentru noi...dar..stiti cum se spune..n-ai nici cu cine, nici cu ce.
Constantin Iordache
Constantin Iordache2 ani în urmă
Nu sunt genul care lasă recenzii de obicei, dar acum nu pot trece peste dezamagirea creată de acest loc.
Avut avut un bungalow închiriat și am găsit fecale de șoareci sub pat și sub saltea in ultima seara când ne-am gândit sa mutam patul langa geam.
Per ansamblu locul arată neîngrijit.
Znup Parka
Znup Parka2 ani în urmă
Atmosferă plăcută/liniștită. Localul e perfect ca să înveți sa te dai cu placa pe apă (wakeboard) cât si pentru cei ce sunt avansați. Mâncare bună și băuturi gustoase . Merită mai ales pentru cei sportivi!
Mihai Manea
Mihai Manea2 ani în urmă
Ceva unic! Este un loc excelent pentru incepatori dar si pentru cei avansati, care vor sa exerseze intr-un loc linisit si sigur. Bravo!!
Locații recomandate