/Calarasi/Benzinarie

Benzinaria Octano Drajna Noua

Drajna Nouă 917080, România

Benzinaria Octano Drajna Noua
Benzinarie
3.9
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C97F+7R Drajna Nouă, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gladiator Lionheart
Gladiator Lionheart2 ani în urmă
Am alimentat cu GPL de o calitate mai buna, ținând cont de nr kilometri parcurși cu aceeași cantitate alimentata de la Rompetrol.
Ma declar mulțumit.
Aa Romeo Florin
Aa Romeo Florin2 ani în urmă
Am băut o cafea. Curat si liber.
Dan Sava
Dan Sava2 ani în urmă
Am cerut la baie și mi s-a spus că au fosa plina și nu poate fi folosita. Dar mă pot duce în spatele stației daca am nevoie.Campul e mare....
Adi F
Adi F4 ani în urmă
Mare atentie la statia de gpl Octano de la Drajna iesirea de pe a2 la Drajna, la mine au reusit performanta de a incarca cu 56 de litri de gpl intrun rezervor cilindric de 55 de litri. Asta nu va ramine asa, tot ce inseamna organism de control va fi sesizat .
Toaleta urat mirositoare, fara apa calda, fara sapun sau posibilitatea de a te sterge pe maini dupa spalare.
Marian Ticovschi
Marian Ticovschi5 ani în urmă
Opresc aici pentru GPL, pretul este bun dar cred ca fura la pompa. O angajata nu stie sa foloseasca cardul bancar si inchide wc-ul cu afisul defect.
Burlacu Cristina
Burlacu Cristina5 ani în urmă
Nu permit accesul la toaletă. Deh, e greu sa dai cu mopul.... Accesul clientilor este Strict interzis.
Desi au o măsuță afara nu iti permit sa o folosesti desi produsele sunt achiziționate de la ei.
Stefan Ghelbere
Stefan Ghelbere2 ani în urmă
Mic dar bun. Oamenii sunt de nota zece. Mai găsești și ceva de ronțăit, țigări.. Nu ca un OMV sau altceva de genul, dar o sticla de Pepsi sau un whiskey in drum spre mare tot găsești. După mine ar trebui sa se extindă, nu sunt ca benzinăriile acelea prăfuite și ponosite. Repet: mic dar bun :)
Marius Burlan
Marius Burlan2 ani în urmă
Fura la GPL. Cu butelia goala si la presiunea indicata pe manometrul pompei de 5 bari ar fi trebuit sa intre 46-47 de litri, ei ai reusit performanta de a baga 55 de litri de gaz, adica butelia a fost plina ochi, lucru care e inposibil. Toate astea in conditiile in care la 15 bari de presiune intra cel mult 49 de litri. Explicatia a fost ca in butelie exista o supapa care a facut nu stiu ce, evident ca e o aiureala. EDIT: dupa 28 de zile (din cele 30) am primit raspuns de la ANPC si au spus ca multivalva care blocheaza umplerea buteliei complet nu a functionat, culmea e ca nu functioneaza la toti cei care fac plinul si sunt absolut sigur ca se intampla doar la aceasta statie. Deci ANPC-ul exista degeaba.
Locații recomandate