/Timis/Banca

Alpha Bank Agentia Gheorghe Lazăr

Strada Gheorghe Lazăr 40, Timișoara, România

Alpha Bank Agentia Gheorghe Lazăr
Banca
2.3
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
Q667+MW Timișoara, România
+40 256 226 143
alphabank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ruru Ryan
Ruru Ryan2 ani în urmă
Ca asa a zis bogdan ca sunteti bulangii
Ovidiu Blidar
Ovidiu Blidar6 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta agentie atat din postura de consultant imobiliar la agentia imobiliara ImoPuls, incercand sa gasesc pentru clientii nostri cea mai buna solutie de finantare, cat si din postura de client, mi-am luat casa cu credit contractat aici. Angajati bine pregatiti si serviabili, recomand cu incredere.
Iosif Szenasi
Iosif Szenasi2 ani în urmă
ATM-ul băncii mi-a blocat 3000 de lei, iar cei de la bancă au spus că pe ei practic nu îi interesează și nu au ce să facă. Să fac reclamație la banca care mi-a emis cardul (alta decât Aphabank) - de parcă ei sunt cei care au efectiv banii mei. Din moment ce banii au dispărut din contul meu, este clar ca banii sunt la Alfabank! Angajații de la agenție au fost extrem de miserupiști, în mod special un individ care avea un birou separat, părea a fi un fel de șef. A spus să aștept până se rezolvă situația. Nu a știut să spună cât timp, doar să aștept. Deși am bani, nu am, să aștept..

Banca emitenta a cardului meu a contactat Alphabank și a cerut anularea tranzacției, însă banca nu a răspuns nicicum. Ceea ce înseamnă că va trebui să aștept 8 zile, termen în care banca va trebui să dovedească că am retras într-adevăr banii (ceea ce nu va putea face, deoarece nu i-am primit fizic) sau să elibereze tranzacția.

Practic, banca face bani rulând timp de 8 zile banii mei, fără drept!

Foarte urât din partea lor! Asemenea practici ar trebui să fie ilegale.

Nu recomand Alphabank!
Locații recomandate