/Timis/Banca

BRD Groupe Société Générale SA

Bloc 36, Calea Sever Bocu Nr. 45, Timișoara 300287, România

BRD Groupe Société Générale SA
Banca
2.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6GM+H3 Timișoara, România
+40 256 210 465
brd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flaviu F
Flaviu F2 ani în urmă
Dezastru in organizare. Stai 30 minute sa intrii deoarece doar o persoana lucreaza cu cash. Cand in sfarsit ai ajuns la rand te trezesti ca nu stiu sa rezolve problema si te plimba 3 zile de parca noi nu avem loc de munca.
Petru Ciobanu
Petru Ciobanu2 ani în urmă
Am sunat pentru niște informații, după ce în prealabil mi s-a spus să sun, iar în momentul când am sunat au spus că nu mă pot ajuta.
Elena Andreea
Elena Andreea2 ani în urmă
LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM !!
Te lasa sa astepti jumatate de ora degeaba,ca mai apoi sa vina sa te anunte ca nu te poate ajuta in rezolvarea problemei pentru care ai venit,doar daca se face o programare pentru ziua urmatoare. Scuza folosita fiind ca mai are o programare,iar dupa programarea respectiva banca isi incheie programul,lucru acesta NU s-a intamplat o singura data.
Nu am o problema cu asteptarea pentru a doua a zi,dar vino si anunta-ma sa nu pierd aiurea jumatate de ora asteptand practic nimic !!!
Alexandru Daniel Sengher
Alexandru Daniel Sengher5 ani în urmă
Banca de tot rahatul cu o singura funcționara la plăți si 2 la credite care stau și se uită la coada gigantica formata la prima funcționara
Nicoleta Corovita
Nicoleta Corovita5 ani în urmă
Ovidiu Blidar
Ovidiu Blidar6 ani în urmă
Am colaborat cu BRD din postura de consultant imobiliar la agentia imobiliara ImoPuls incercand sa gasesc cea mai buna solutie de finantare pentru clientii nostri. Am fost multumit de colaborare, de atitudinea consultantilor si per total de banca. Au oferte de finantare care merita analizate atunci cand vrei sa contractezi un credit.
Linda Paleologu
Linda Paleologu9 ani în urmă
Angajati slab informati nu doar de la o sucursala la alta, ci si de la un ghiseu la altul. Informatiile despre acelasi produs sunt diferite dintr-un loc in altul. Mai mult decat atat, angajatii sunt si neprietenosi.
Zarici Nemona
Zarici Nemona2 ani în urmă
Personal absolut neprofesionist, dezinteresat si nepoliticos la caserie
Locații recomandate