/Timis/Banca

Patria Bank

Vox Technology Park, Calea Torontalului 69, Timișoara 300668, România

Patria Bank
Banca
2.3
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
Q6F6+QW Timișoara, România
+40 374 557 605
patriabank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Bogos
Cristina Bogos2 ani în urmă
Niște mincinoși ordinari! Vând produse pe care nu le au și pretind că produsul fără avans și cu imobil adus în garanție nu implică costuri extra, respectiv AVANS!!!!
Iar la final, la ultimul departament, cel de risc, îți spun totuși că ai de adus bani extra. Asta după ce aduci un imobil de 49 și de mii de euro în garanție + casa achiziționată ipotecată și îți mai cer bani AVANS!!!!
Un haos general, mint cu nerușinare, au condiții ascunse pe care nu le comunică decât după ce ai cheltuit găleți de bani și au impresia că te-au prins la zid și mai accepți să aduci bani avans după ce aduci la ei garanție apartament plus casa achiziționată prin ei pe care oricum se pune ipotecă!
Pe site în 10 ianuarie nu aveau puse condițiile (atașate poze), iar acum după ce am făcut scandal monstru au modificat site-ul!
Dacă vreți să vă mâncați nervi, bani și timp apelați la ei!

VÂND CE NU AU!!!!

În colțul drept jos al pozelor veți vedea data exactă când am fotografiat site-ul lor. 10 ianuarie și 16 martie 2022. Niște mincinoși ordinari!!!!!
Force Code
Force Code4 ani în urmă
(Tradus de Google) Se pare că lucrurile acestei bănci nu vor să-și partajeze locația sau un număr de telefon, astfel încât clienții să poată găsi aceste date pe hărți sau online. Unele dintre datele acestei bănci sunt depășite și acest lucru înseamnă un handicap pentru unii dintre clienți. Au închis sediul localizat anterior pe intrarea Doinei 23, dar nu au operat niciodată această schimbare. Aceasta este o lipsă de profesionalism.

(Original)
It seems that this bank's stuff don't want to share their location or a phone number so the customers to have the possibility to find those data on maps or online. Some of this bank's data are outdated and this means an handicap for some of customers. They closed the headquarter located formerly on intrarea Doinei 23 but never operated this change. This is a lack of professionalism.
Mircea Raicu
Mircea Raicu2 ani în urmă
Sunteti de cea mai proasta calitate nu ati merita nici o stea oferiți cele mai proaste sevici sfatui pe toata lumea sa nu se ancurce cu voi .
Razvan Teuca
Razvan Teuca2 ani în urmă
Locații recomandate