/Sibiu/Banca

CEC

Strada Nicolae Bălcescu NR.9, Sibiu 550159, România

CEC
Banca
1.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W2+3C Sibiu, România
+40 269 212 699
cec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicu A.
Nicu A.2 ani în urmă
Nu inteleg ce mai cautati pe piata sincer. Aveti cele mai de cacao servicii. Din secolul trecut. Tuturor le recomand alta banca numai nu mizeria asta. Ar trebuie sa va cheme: C*ca bank
Gabriel B
Gabriel B2 ani în urmă
(Tradus de Google) Personalul foarte nepoliticos!

(Original)
Very very rude staff!
Yvonne Rasch
Yvonne Rasch5 ani în urmă
Oana Craciun
Oana Craciun6 ani în urmă
Catalin Matusa
Catalin Matusa7 ani în urmă
Unitate bancara
Roberto Carrosio
Roberto Carrosio7 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal serviabil

(Original)
Helpful staff
Gâlcă Petru
Gâlcă Petru7 ani în urmă
Adioa Adinescu
Adioa Adinescu2 ani în urmă
Merg sa plătesc taxa pentru doua pașapoarte. 02.03.2022 pe la ora 15.
Ma primește o dna cu ochelari. Și ii sp.
Vreau sa plătesc taxa pentru pașaport. La care doamna începe sa ma ia ca eu trebuie sa știu ce tip de pașaport, ca ea nu știe, ca ea îmi face ce e și aia e. Ca dacă nu e ce trebuie ea nu e responsabila și plătesc degeaba. Nu pot sa îmi recuperez banii și ca sunt responsabil de pierderea lor. Adică e posibil sa iti dau peste 500 lei degeaba? Serios?
Doamna draga, tu lucrezi acolo, tu ar trebui sa știi aceste lucruri. Tu având ceva experienta acolo trebuie sa știi. Nu sunt singurul care vine fără sa știe prea multe lucruri. Datoria ta este sa știi ce are nevoie clientul. Și este datoria ta sa tratezi cu respect și profesionalism fiecare client. Înțeleg ca sunt mulți clienți care sunt recalcitranți, aroganți, lipsiți de bun simt care vin și vorbesc și urat. Dar nu era cazul la mine. Am fost politicos și cât de respectos am putut. Atitudinea și cum s a comportat doamna e atitudine de comunism. Doar atunci predomina atitudinea și genul acela de lipsa de respect. Adică, fiind normal sa fii tratat asa.
Steaua pe care am dat-o e pentru doamna de lângă ea care a intervenit. Și a dat seama că atitudinea colegei și modul ei în care îmi vorbea nu era deloc ok. La o întrebare pe care i am pus o mi a răspuns colega. Văzând ca ea nu ma baga în seama. Mulțumesc doamna, n-am apucat sa va spun. Si dacă știam ce urma mai așteptăm cinci minute sa ma primiți dvs.
Locații recomandate