/Sibiu/Banca

UniCredit Bank

Calea Dumbrăvii 24, Sibiu 550324, România

UniCredit Bank
Banca
3.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4PX+XQ Sibiu, România
+40 269 203 300
unicredit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Francu Denisa
Francu Denisa2 ani în urmă
O angajata blonda cu părul creț sta la birou si se uita la 5 oameni care așteaptă in picioare in fata ușii . După o ora de așteptat la cheamă si începe sa râdă si i se părea tare amuzant faptul ca ea era liberă dar noi așteptam la usa !! Jalnic
Uwe Fissler
Uwe Fissler2 ani în urmă
Am vizitat această bancă recent pentru că mi-a fost recomandat de colegii de la muncă, în afară de faptul că a durat mult timp pentru a deschide contul (aproximativ 1 oră și 15 minute), ceea ce am văzut acum aproximativ 2 săptămâni a fost un dezastru pentru eu și foarte rușinos. Sunt străin (german), vorbesc puțin română și înțeleg, dar nu totul ... Așa că m-am dus la sucursala Calea Dumbravi și am vrut să depun 2.000 RON în numerar în contul meu, i-am spus managerului de cont al băncii despre asta. Ea a răspuns apoi că trebuie să depun banii la bancomat. Ea m-a însoțit la bancomat, pentru că încă nu eram sigură de procedură. Introducerea cardului de numerar și introducerea codului PIN nu au fost posibile, dar banii nu au putut fi depuși. Nu puteam să înțeleg asta și angajatul mi-a spus să mă întorc cu ea la filială. La biroul tău, atunci mi-a explicat ceva în limba română, i-am răspuns că nu voi înțelege, ea a venit apoi în jurul biroului și și-a repetat explicația cu voce tare în limba română, astfel încât toată lumea din cameră să poată înțelege ce nu este în regulă cu contul meu, am doar a înțeles atât de mult încât a fost probabil o confiscare a unui cont (Poprirea). Dar, din moment ce văzusem aspectul celorlalți oameni prezenți, am avut un sentiment foarte apăsător și am simțit că nu au raportat nimic „bun”. Mi-a fost atât de rușine că am vrut să-mi returnez cardul bancar, dar doamna a refuzat. Nu am folosit niciodată contul înainte de acest incident și nu am primit niciodată salarii pe acest cont.
Concluzia mea: o bancă care își tratează clienții cu atâta nerespect și fără discreția necesară merită FĂRĂ (!) Încredere.
Cel puțin nu al meu și NICIODATĂ nu voi mai intra în această sucursală bancară. (Interesant este că un client stătea lângă sau în spatele meu, care dorea să depună bani în contul său de economii, iar angajatul a anunțat cu voce tare suma depozitului (peste 15.000 de euro și suma totală din contul de economii de aproximativ 36.000 de euro în total, atât de mult pe tema discreției !!)
Alina Demeter
Alina Demeter2 ani în urmă
Experienta a fost una foarte pozitiva, Roxana fiind foarte implicata si dedicata in ceea ce face.Mereu cu zambetul pe buze, m-a ajutat pe toata durata procesului de achizitiona o locuinta prin credit bancar.
Recomand aceasta banca si unitate!
Petra Miron
Petra Miron4 ani în urmă
Atitudinea personalului lasa de dorit!!! Timp de asteptare enorm!!!
Loredana Dobre
Loredana Dobre6 ani în urmă
Cea mai proasta banca din cate sunt azi in Romania. Sa stai doua ore ca sa deschizi un cont si apoi inca o ora sa ridici un card nu exista in nicio banca inafara de asta. Nici macar o stea nu merita!
Calin Clotan
Calin Clotan6 ani în urmă
cum sa stai la coada sa-ti platesti ratele....
Unicredit Bank
Gheorghe Barbu
Gheorghe Barbu6 ani în urmă
Este o banca foarte buna si un personal calificat
Dumitru micu
Dumitru micu2 ani în urmă
Program cu publicul 09 - 17 și e ora 09:15 și abia acum au deschis, bravo lor, foarte punctuali
Locații recomandate