/Prahova/Banca

Instituția Prefectului Județul Prahova

Bulevardul Republicii 2, Ploiești 100066, România

Instituția Prefectului Județul Prahova
Banca
3.2
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RF+JC Ploiești, România
+40 244 514 015
ph.prefectura.mai.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Voicu
Valentin Voicu4 ani în urmă
Cum se vede din prefectura gheata de pe drumuri, bine nu?
Am facut 1h pe drumul județean Urlati Ceptura Fantanele Vadu Sapat, nu este nici macar un fir de nisip pe drum, cine are contractul de dezapaezire?
Nikos Manousos
Nikos Manousos4 ani în urmă
Ilie Cristian
Ilie Cristian6 ani în urmă
Azi m-am intors in timp cu 30 de ani. M-am trecut pe caiet la coada ca sa intru sa iau bon de ordine sa pot sa-mi inmatriculez masina. Am primit numarul 305. Dupa 225 de persoane cele 130 de numere alocate pentru inmatriculari s-au epuizat. Asa ca am investigat un pic si acestea sunt concluziile: trebuie sa ajungi azi la ora 17 in fata Prefecturii sa te treci pe tabel, apoi sa fi prezent la toate verificarile tabelare (cine nu e prezent e taiat fara mila). Testarile se fac la ora 00, o3 si 06. Nu esti prezent esti taiat. La ora 8 incepe balciul. Varianta 2 - te inscrii online si daca esti norocos si fostul proprietar ti-a lasat numerele poti circula in cele 2 luni in care trebuie sa astepti sa-ti vina randul. Eu azi am fost programat pentru 01.08.2017. Varianta 3 - sa-ti vinzi masina. Nu am crezut ca pot exista oameni atat de dezinteresati in Prefectura sa nu-si dea seama ca ceea ce e la poarta e imaginea incapacitatii lor de a gestiona o problema. Sa va fie rusine!
Punto Iberica
Punto Iberica6 ani în urmă
Vineri la ora 4 dimineata erau deja 57 de oameni pe lista. Isi bat joc de oameni! O institutie condusa in mod incompetent pe banii celor ce platesc impozite. Trist.
Preda Stefan
Preda Stefan6 ani în urmă
Gabriel Alexe
Gabriel Alexe6 ani în urmă
Botezatu Cristian Alexandru
Botezatu Cristian Alexandru2 ani în urmă
Felicitari pentru initiativele implementate in teren impreuna cu Crucea Rosie Prahova si Liga Studentiilor din Centrul Universitar Ploiesti .Sprijinim dialogul cu TINEri!
Popa Andreea
Popa Andreea2 ani în urmă
Felicitări pentru inițiativele implementate în teren împreună cu Crucea Roșie Prahova și Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești! Sprijinim dialogul cu TINEri! ❤
Locații recomandate