/Prahova/Banca

BRD - Groupe Société Générale SA

Loc, Bulevardul Libertății 154, Bușteni 105500, România

BRD - Groupe Société Générale SA
Banca
2.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
CG7P+H4 Bușteni, România
+40 244 323 722
brd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vila Raoul Sinaia
Vila Raoul Sinaia2 ani în urmă
Nu sunt genul să las recenzii proaste dar mi se pare aberant ca în situația în care bancomatul nu vă funcționează iar clientul este nevoit să scoată bani de la ghișeul băncii, să percepeți taxa de 10 lei. 10 lei plătiți de client pentru neregula voastră. O bancă și niște servicii de top...
Tech9n1ne
Tech9n1ne5 ani în urmă
Ryan Colson
Ryan Colson7 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu folosiți acest bancomat bancar pentru tranzacții în valută străină. Acesta percepe 8% pentru retragerile bancomate. 8% se traduce în opt dolari, opt euro sau opt din orice monedă pe care o utilizați pentru 100 USD, 100 € sau 100 din orice altă monedă. Aceasta este cea mai mare rată de schimb pe care am primit-o vreodată la un bancomat. Nu m-aș plânge decât dacă a fost înșelător în modul în care nu și nu a explicat acuzația. Singurul mod în care am realizat încărcarea excesivă a fost calculându-l pe un site web al monedei.
Recomand Raiffeisen Bank. Nu percepe nimic, cu excepția unei retrageri de bancomate străine și vă spune că banca dvs. poate percepe o taxă. Nu percep o taxă. (Taxa de la banca mea este de cinci dolari în total, indiferent cât am scoate).
Linia de fund, nu vă încredeți în acest bancomat. Recomandarea mea, nu ai încredere în această bancă.

(Original)
Do not use this banks ATM for foreign currency transactions. It charges 8% for ATM withdrawals. 8% translates into eight dollars, eight euros, or eight of whatever currency you're using per $100, 100€, or 100 of any other currency. This is highest exchange rates I have ever received at an ATM. I wouldn't complain except that it was deceitful the way it did not and did not explain the charge. Only way we realized the excessive charge was by calculating it on a currency website.
I recommend Raiffeisen Bank. It does not charge anything except a foreign ATM withdrawal, and it tells you that your bank may charge a fee. They do not charge a fee. ( The fee from my bank is five dollars total, no matter how much I take out ).
Bottom line, don't trust this ATM. My recommendation, don't trust this bank.
Mitruli Dumitru
Mitruli Dumitru8 ani în urmă
Maria Iolanda Vijeu
Maria Iolanda Vijeu2 ani în urmă
Se desființează băncile și rămân bancomatele să ne fure banii ! Poate pare trist dar este adevărat!
Locații recomandate