/Prahova/Banca

Agenția de Protecție a Mediului Prahova

Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 306, Ploiești 100507, România

Agenția de Protecție a Mediului Prahova
Banca
1.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXQV+7V Ploiești, România
+40 244 544 134
apmph.anpm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: Închis
Vineri: 9–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leone070
Leone0702 ani în urmă
Lucrează cineva în instituția asta? Degeaba sună telefonul!
Popa Oana Maria
Popa Oana Maria4 ani în urmă
De 14 ani ne confruntăm cu un turc care are o curte plină de cauciucuri aduse din germania si masini pt fier vechi toate acestea langa case . De 14 ani avem curtea plină de paienjeni ,șerpi,șobolani din cauza acestui turc .Doar ca are relații la primărie la Protecția Mediului la Pompieri iar noi trăim în teroare din cauza unui eventual incendiu din cauza mirosului emanat de aceste cauciucuri de toate insectele ,șerpi,șobolani de toate acestea se bucură si un copil de 5 ani vi se pare normal ? Mie nu mi se pare normal, rusine sa va fie ca nu acționati asa cum trebuie si așteptați spaga
Bogdan Stefan
Bogdan Stefan4 ani în urmă
Madalina ungureanu
Madalina ungureanu5 ani în urmă
Daca as putea sa dau -x stele,v-as da! Dom'le chiar nu se pot lua masuri impotriva celor ce polueaza(lukoil ,Petrobrazi,etc)??? Amenzi sa simta,sa prefere sa faca ceva sa nu mai polueze ...Nu mai putem respira in orasul asta imputit!!!! Ne sufoca, avem alergii,ne ustura ochii!!! Daca locuiti in Ploiesti,spuneti-ne reteta,cum rezistati???
Dragoi Florin
Dragoi Florin5 ani în urmă
1 Stea pentru ca meritati. Va laudati cu laboratoare mobile si verificari la marii poluatori cand efectele tot prostii le simt.
Adrian Mihai Stefanescu
Adrian Mihai Stefanescu5 ani în urmă
Persoanele cu handicap motoriu nu au acces aici
Pirlogea Adrian
Pirlogea Adrian2 ani în urmă
Platiti degeaba ,inutili total . Parca sunt infiintati sa inlesneasca afacerile celor care polueaza in toate modurile posibile ( acustic , olfactiv , etc )
ML A
ML A2 ani în urmă
(Tradus de Google) Atâta timp cât petrobrazi are voie să epuizeze poluanți grei în atmosferă, aprindeți un meci și puneți-i pe toți pe foc !! mai ales cu coronavirus, aerul ar trebui să fie mai curat, nu de nepătruns !! o stea este mult prea mult !!

(Original)
As long as petrobrazi is allowed to exhaust heavy pollutants in the atmosphere, light a match and put all of us on fire!! especially with coronavirus, the air should be cleaner, not unbreathable!! one star is far too much!!
Locații recomandate