/Prahova/Banca

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova

Strada Industriei 111, Ploiești 100514, România

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova
Banca
3.1
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W29M+8F Ploiești, România
+40 244 576 436
anpc.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Julian - Adrian
Julian - Adrian2 ani în urmă
Verifică cineva marfa magazinelor sătești?Se vinde marfa expirata.
Aida Groasa
Aida Groasa2 ani în urmă
Am facut o planger pt kauflan,unde se vand mici cu plastic in ei si nu am primit nici un raspuns,de raspuns la telefon nici nu se mai pune problema,desi scrie non stop,se pare ca dupa ora 18-19 seara nu mai raspunde nimeni nici macar in cursul saptamanii,asa ca putem manca linistiti micii plini cu plastic ai kaufland-ului!
Vasile negoita
Vasile negoita2 ani în urmă
O locatie ok. Profii floresti prahova. Pentru o comunitate redusa pana astazi când am avut neplacerea la intrarea în magazin sa ma lovesc cu capul de o plancarda publicitara amplasata la intrare în magazin raionul fructe si, totodata să-mi cer scuze angajatei profi floresti prahova ca am deranjato cerându-i sa mute acea plancarde pentru protectia clientilor bineînțeles refuzând să prezinte un ecuson si bineînțeles nu au în magazin condica de reclamați și sugestii aceasta persoana iresponsabila trebuie sa raspunda pentru faptele ei multumesc data si ora turei la care m-am simțiți umilit de această... "angajata care nu a vrut să prezinte un ecuson " 09.06.2021 ora18.
Klau klaa
Klau klaa4 ani în urmă
Buna ziua as vrea sa va rog frumos daca se poate sa mergeți în control la restaurantul Coltul cu flori situat în Strada Valea Albă 2, Bușteni 105500, România, Se serveste mâncare veche, cel mai probabil făcută de 2 sau chiar mai multe zile înainte. Multumesc
Florin Catalin Savu
Florin Catalin Savu4 ani în urmă
Pentru o autoritate publica al carei program este, cel putin la nivel declarativ, “non-stop”, daca ai ghinionul sa ai nevoie de aceasta duminica seara, o sa iti dai repede seama ca nu iti va raspunde nimeni. Oricat de mult ai suna.
Aurel Dumitrescu
Aurel Dumitrescu2 ani în urmă
Oamenii chiar isi fac treaba, cel putin atunci cand intr-adevar este vorba de un abuz al comerciantilor. Dupa cateva luni de asteptat, de transmis documente si de revenit, problema s-a rezolvat si comerciantul m-a contactat sa isi ia bunul si sa-mi returneze banii. Din pacate sunt foarte aglomerati si se misca greu dar apelati cu incredere. Desi am avut emotii si am avut o sesizare respinsa initial, pana la urma am avut cu cine sa ma inteleg si cui sa ii explic situatia clar astfel incat sa mi se faca dreptate. De apreciat domnul Popescu. Sper sa o tineti tot asa!
Dumitru Dinu
Dumitru Dinu2 ani în urmă
Am sunat la numărul de telefon afișat, mia răspuns o doamnă foarte frumos și ma lămurit imediat, căreia îi mulțumesc frumos.
Apelați cu încredere.
S. Ştefania
S. Ştefania2 ani în urmă
Daca se intampla sa aveti vreo problema duminica, nu sunati pentru ca nu va va raspunde nimeni. Nu inteleg de ce nu afisati programul real, astfel incat sa fiti cu adevarat de ajutor consumatorilor care intampina dificiltati sau carora nu le sunt respectate drepturile.
Locații recomandate