/Gorj/Banca

Hanul Teilor

167B, Strada nr. 18, Dănești 437328, România

Hanul Teilor
Banca
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JP8R+5Q Dănești, România
+40 724 288 646
hanulteilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eliza Neghina
Eliza Neghina2 ani în urmă
Orice han are o poveste... însă această locație are atât de multe povești, încât aș putea țese o adevărată cronologie... Am adunat mult frumos aici. Mă rezum, însă, la 2 aspecte: cazare (despre care nu am prea citit) și restaurant.
CAZARE: camere deosebit de frumoase, curate, plăcut amenajate, pat dublu sau twin + o canapea extensibilă în fiecare, așadar, locuri de dormit suficiente. Saltelele comode = somn odihnitor. Pe jos mochetă curată, acasă, ce mai! Baia? Vis... Încălzire sub gresie. Nu vă imaginați... CALD!!! Balcon... Priveliștea se creionează după vârfurile ascuțite ale munților cu mustăți de zăpadă ca și cum ar fi sorbit neatent iaurt. Liniște... Hanul e la stradă, dar nu-i bai, ferestrele sunt etanșate. Curățenie zilnic: prosoape schimbate, apă și bombonele, lenjeria după 3 zile.
RESTAURANT: Am fost cazați cu demipensiune. Nu avem nimic de reproșat. Toate mesele au fost îmbelșugate. Nu a fost diferență între meniul din pachet și servirea a la carte. Am mai citit despre diverse dezamăgiri. Sunt convinsă că a fost doar un moment... Nici acasă nu ne crește tot timpul pâinea așa cum am preconizat sau poate prăjim prea mult oul...
PERSONALUL: Un zâmbet arcuit continuu... Oameni care îți transmit bucurie, bucurie că te pot ospăta, că le-ai pășit pragul.
PROPRIETARII: Oameni cumsecade, mereu la dispoziție, oameni de la care am învățat despre valorile locului, dar și un exemplu pentru ospitalitate, deschidere, eleganță. Niște domni!!!
Cuvintele sunt secătuite de esența a ceea ce înseamnă cu adevărat Hanul Teilor!
Recomand!!!
Darius C.
Darius C.2 ani în urmă
Locația foarte frumoasa, mâncarea bună, preturile sunt de așteptat la o astfel de locație, servirea insa lasa de dorit poate pentru ca a fost cam aglomerat. Merita văzut!
Vlad Alexandru
Vlad Alexandru2 ani în urmă
O locație absolut de nota 10. Decorul, servirea, atitudinea personalului, calitatea și cantitatea porțiilor. Și prețurile sunt foarte ok având în vedere perioada prin care trecem. Merita vizitat și revizitat.
Lucian Neghina
Lucian Neghina2 ani în urmă
Super locație, camerele curate și spațioase, dotate cu canapea extensibilă, ideală pentru familii cu copii. Gazda extrem de ospitalieră, iar mâncarea foarte bună.
Romuald melan
Romuald melan2 ani în urmă
Vorba aceea : la pomul lăudat...
Locație frumoasă kitsch autentic.
Am comandat aripoare de porc având ca garnitură niște chifteluțe de cartofi "hremzle" (după o rețetă evreiască). În meniu scria 450 de grame. Am ales acest fel deoarece mănânc foarte mult. Am primit cu indulgentă 250 de grame de mâncare servită pe o scândură cu iz rustic (prima poză) . Aveam cu totul alte așteptări, am mâncat de multe ori aripoare de porc dar niciodată nu mi s-a servit o felie de cotlet cu o bucată de coastă dezosată ca fiind acest fel de mâncare. Am solicitat explicaţii ospătarului care mi-a spus că a vorbit cu bucătarul și acesta mi-a transmis că la ei acestea sunt aripioarele de porc. I-am arătat ospătarului imagini de pe internet cu aripoare de porc adevărate, la care mă așteptam, de care am mai mâncat de multe ori. Am găsit într-adevăr pe internet o firmă : ferma zootehnică Baia Mare care livra astfel de aripoare (poza 2). Poza 3 și 4 reprezintă la ce mă așteptam eu : aripioare de porc adevărate gătite și gata preoarate.
Am mai cerut pălinca casei - mi s-a adus maxim 35 ml de pălincă, pe bon apărea 50ml (am 600 de pruni, anual petrec 3-4 zile la fiert pălincă , știu cât e 50ml)
M-am ridicat de la masă flămând.
Anita ciherean
Anita ciherean2 ani în urmă
Splendida experiență. Am așteptat o ora pana a venit mâncarea - cu precizarea ca nu dau nici pâine și smântână :)))). Dar a meritat așteptarea. Curcubeu pe cerul gurii. Am mâncat mici cu cartofi prăjiți cu aromă de papanași. Oameni gospodari, nu se risipește nimic. Cine zice ca nu se pot praji toate în același ulei? Ca doar din tot felul de încercări s-au creat marile rețete. Ce-mi pare rău, e ca nu am încercat și papanașii cu gust de mici :)))) Deci merita sa opriți și sa mâncați acolo, ca cine știe ce descoperiri culinare aflați.
Anca Botoi
Anca Botoi2 ani în urmă
Nivelul calității mâncării a scăzut considerabil de anul trecut ..ciorba a fost chioară, crispy-urile miroseau ciudat și chiar nu au fost bune la gust (prima oară când am lăsat crispy-uri în farfurie) și din smântâna din papanași iesea un fir negru de păr... deși i-am zis chelneriței n-a avut nicio reacție, dar aș vrea ca măcar să nu aibă și alții experiența noastră..
Peter Attila
Peter Attila2 ani în urmă
Mâncare excelentă, atmosferă plăcută, personal amabil, servire rapidă.
Recomand cu încredere!
Locații recomandate