/Bucuresti/Banca

BNP Paribas Personal Finance Suc. Bucuresti

Sos. Pipera nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea C, etaj 6, 077190, România

BNP Paribas Personal Finance Suc. Bucuresti
Banca
1.8
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J4+8W București, România
+40 21 305 1200
cetelem.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Justitiarul Incoruptibil
Justitiarul Incoruptibil2 ani în urmă
Feriți-vă de CĂMĂTARII de la Cetelem. Pentru o datorie de 500 lei, m-au executat silit și mi-au cerut 5000 lei !!! Instanța le-a aprobat cererea, fără să țină cont de dovezile pe care le-am atașat la dosarul cauzei.
Dan Sp.
Dan Sp.2 ani în urmă
Totul e perfect pana când vreți sa va închideți contul. Atunci nimeni nu va mai răspunde și trag de timp sa va mai ia comisioane și dobânzi încă 2 luni...
Campionii nesimțirii!
Catalin Petrescu
Catalin Petrescu2 ani în urmă
Plătești ratele degeaba.
Dispar banii de pe card la câteva zile după ce i am depus.
Cu alte cuvinte îți fura banii de pe card și nu se mai vede că ai platit și te suna să plătești din nou.
Soluție adoptată de mine;reclamație ANPC și dacă nu se rezolva apelam la instanta.
Santeti hoți dar am ac de cojocul vostru.
Ne vedem la tribunal .
Ii rog pe toți cei care doresc sa mi se alăture in lupta cu acești escroci in instanță ,sa mi scrie aici sau să găsim o modalitate de a putea sta de vorbă .Eu am apelat la firma de avocatura Cuculis și asociații.
Miercuri 31 martie trebuie sa fiu la dânșii cu actele.
Update
După plângere penală făcută la biroul de infracționalitate economică din cadrul IGPR problema s a rezolvat instantaneu ,in sensul că a doua zi dimineața am primit pe mail nota de lichidare .
Sfat ;Fugiți de Cetelem cat vedeți cu ochii ,este mult mai avantajos sa iei bani de la cămatari decât de la ei.
Valerica Slav
Valerica Slav2 ani în urmă
Cea mai neplăcută experiență...am făcut imprudența să folosesc un card de cumpărături de la ei și nu mai pot achita deși lunar depun bani în cont. Dispar banii oameni buni fără nicio explicație.Nici măcar 5 la sută din banii depuși nu rămân în cont!! RESTUL....CO-MI-SI-OA-NE și dobânzi,despre care evident că nu am fost informată!Cămătarii?...mici copii pe lăngă ăștia.Fugiți de ei!!!
Ionel Neacsu
Ionel Neacsu2 ani în urmă
Am dat o singură stea pentru domnul Adelin Stan, pe urma unei refinanțare, după ce a abținut contractul semnat cu documentele necesare, una am vorbit și alceva sa intamplat, nu m-ai răspunde sub nici o forma?,încă m-ai aștept să mă sune pentru a-mi explica de ce sa stabilit o altă sumă la rata lunară, decât cea care sa stabilit tel!
N Geo
N Geo2 ani în urmă
Eu am credit de nevoi personale la ei, pe 5 ani. Am toate chitanțele cu plata la timp în fiecare lună. Nu am primit nici un SMS de 2 ani:-?? . Până acum este ok, dacă la închiderea creditului vor fi probleme, eu am toate dovezile de plată. Sper să nu devină scârbe (cum văd prin reviews) pentru că aș apela la ei în continuare în caz de nevoie.
Bogdan bucur
Bogdan bucur2 ani în urmă
Te agaseaza cu sms si dupa 10 ani de la incheierea oricăror relatii. Nu respecta legea dayelor personale. Nu au optiune de dezabonare de la reclame. Nicio relatie clienti, doar agasare cu reclame de doi lei si impertinenta la customer service. Imi pare sincer rau ca am facut un credit acum 10 20 de ani la ei. Au inceput cu sms de aproape un an. Greu de iesit, deci mai bine nu va bagati!!!
Nedelescu Laurentiu
Nedelescu Laurentiu2 ani în urmă
Fugiți de aceste servicii ..

Ma chinui sa inchid un card de 2 săptămâni //in fiecare zi ma pune sa mai achit ba 30 ron , ba 2 ron , astăzi am sunat din nou cu gândul ca il inchid ..fericit ca primesc pe email închiderea sau nu mai știu cum o sa fiu informat ca am terminat cu serviciile lor jalnice ... aflu ca mai am de achitat alta taxa de 2/34 ron ..am zis ca fac atac cerebral ..
Am sa le fac reclamatie peste tot inclusiv la OPC , ca sunt pus sa achit in fiecare zi câte ceva ( bani de semințe ) evident ca niște Terminați nu știu sa citească sau sa calculeze cât mai am de plata ... posibil sa fie sistemul lor de vina .. dar sa vb cu 3 persoane și fiecare ma pune sa mai plătesc ..

Dragilor ... fugiți de aceste servicii .. doamne .. nu am crezut ca am sa stau 1luna sa inchid un amărât de card

Fugitiiiiiiiiii
Locații recomandate