/Bucuresti/Banca

Trezorerie Sector 3

Strada Cireșului 6, București 030167, România

Trezorerie Sector 3
Banca
3.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MH+P3 București, România
+40 21 323 4578
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilie Caras
Ilie Caras2 ani în urmă
Propun sa numai platim taxe si impozite pana cand o sa invete cei de la anaf si trezorerie sa ne respecte. Politisti/paznicii de la intrare se cred Dumnezeu. Oricum dictatura cu certificat verde este uracioasa si pacat ca acceptam sa platim taxele catre stat si sa fim batjocoriti pe banii nostri. Angajatii nu stiu sa respecte omul de rand care le asigura salariu.
Bogdan Dragomir
Bogdan Dragomir2 ani în urmă
Saptamana asta am avut nevoie sa fac o operatie in trezoreria sect 2 dupa o pauza de trei ani.

Am vrut sa intreb la telefon cateva lucruri si n-am reusit sa dau de nimeni, de vreo 3 a sunat ca si cum mi-ar fi inchis cineva telefonul in nas, ma auzeam pe mine cand am spus "Alo". Asta e partea proasta.

Apoi am dat un mail si de aici totul s-a schimbat uimitor. Am primit un raspuns foarte complet si nu doar atat, ci si un telefon ca sa se asigure ca e totul bine. Am raspuns seara dupa 18 la email si am fost sunat din nou foarte curand ca sa fiu ajutor. Minunat!

Exista si posibilitatea de a face toate operatiile online, e necesar doar semnatura electronica.

Lipsind 3 ani am fost rugat sa actualizam datele, am trimis un certificat constatator pe mail si am primit tot pe mail un formular cu specimenul de semnatura pentru actualizare.

Peste doua zile m-am prezentat cu specimentul semnat si cu OP-ul pentru transfer (de fapt doar el era important pentru mine). La intrare un fel de politist-jandarm-paznic de institutie mi-a cerut certificatul verde (e pandemie pe planeta inca, zic pt generatiile viitoare). Bulversat intreb ce certificat. Ma intreaba daca stiu ca e pandemie in tara, reactionez destul de suparat de sarcasmul nelalocul lui, pana la urma ne impacam si-mi explica ca am si intarziat 15 minute dupa program. Trist fac vreo suta de pasi, apoi mi-aduc aminte ca am telefonul doamnei care m-a sunat. Sun si in cateva minute coboara in curte o doamna foarte amabila care-mi ia actele. Ma sui in masina si plec, dar in cateva minute ma suna altcineva si-mi spune ca am uitat sa semnez OP-ul. Ma intorc, coboara in curte a doua doamna, semnez OP-ul, mai scriu o cerere de cateva randuri de inlocuire a specimenului de semnatura si aici se incheie povestea cu happy end.

Este prima oara cand am o relatie nu doar politicoasa, dar si proactiva cu reprezentantii acestei institutii, poate chiar a oricarei institutii de stat.

Nu stiu cum de s-au schimbat lucrurile astfel, dar felicit intreaga echipa!
Si le doresc sa propage aceasta atmosfera pozitiv-constructiva peste tot in jur, in mediul institutiilor de stat.

Numai bine!
Rom Lim
Rom Lim2 ani în urmă
La cele trei numere de telefon de pe site nu raspunde nimeni. Trei zile am incercat pentru o informatie. Te obliga sa mergi la sediu pentru o informatie pe care nu o gasesti pe site. Sau, poate nu mai sunt de actualitate numerele de telefon 021.323.45.76, 021.323.45.77, 021.323.45.78.
Silvius Banica
Silvius Banica2 ani în urmă
E despre bani... Bani pe care trebuie să-i dați...
Sorin Baron
Sorin Baron2 ani în urmă
Nu e posibil la o instituție publica sa nu răspundă nimeni la tel !
DORINA STANCU-MARA
DORINA STANCU-MARA6 ani în urmă
Circa financiara model interbelic. Dotări modeste. Nu are parcare, nu are rampe de acces. Dacă trebuie să urci la etaj, scară e în spirală. Personalul nu e amabil . Nu primești informații simple la telefon. Trebuie mult efort pentru a ajunge in secolul 21.
Sebastian stoica
Sebastian stoica6 ani în urmă
Am solicitat eliberarea unui duplicat de pe chitanta platii taxei de poluare si am fost placut surprins de amabilitatea personalului si termenul destul de scurt in care mi s-a eliberat acel duplicat.
Mihai Circota
Mihai Circota2 ani în urmă
Azi 14.08.2020 am fost la Trezoreria sect.3 sa cumpăr titluri de stat. După ce am stat la o coada de 8-10 persoane la deschiderea contului mi-a cerut copie de pe actul de identitate.
Am rugat salariata sa mi faca si mie o copie la unul din cele 4 xerox-uri care le aveau si plătesc.
Raspunsul a fost sec si nesimțit, nu facem servicii pentru public.
Incredibil in ce vremuri trăim.
Locații recomandate