/Brasov/Banca

Banca Transilvania

Strada 13 Decembrie 17, Brașov 500199, România

Banca Transilvania
Banca
3
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ33+HV Brașov, România
+40 268 477 181
bancatransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Gheorghiu
Cristina Gheorghiu2 ani în urmă
De departe, cea mai faina agentie bancara in care am intrat, pentru ca aveam treaba, evident. Nu sunt din Brasov si am intrat in cea mai apropiata agentie BT de locul in care ma aflam. S-a intamplat sa fie cea din 13 Septembrie. Personalul, de la nenea de la paza si pana la fata de la ghiseu, au fost profi si promti. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca un angajat era permanent in sala, intampina fiecare persoana care intra, o indruma catre ghiseul potrivit cu problema pentru care venise sau primea raspunsuri la intrebari pe loc, fara sa mai trebuiaca sa mearga si la ghiseu. In plus, pe margini sunt scaune pentru clientii care asteapta sa le vina randul, sau vreo confirmare "de la centru", masute dotate cu pix si dezinfectant pentru cei care trebuie sa isi completeze documente. Nu credeam ca o sa spun vreodata ca mi-a placut la banca. Felicitari!
Adrian Acatrinei
Adrian Acatrinei2 ani în urmă
De evitat! Servicii mult sub nivelul din 2018!! Nu incercati sa sunati oricum nu raspunde nimeni ,nici macar prin callcenter, iar timpii de asteptare la agentii ating limite aberante!
Popescu Sergiu
Popescu Sergiu2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni , nu avem acces pe aplicație la tranzacții și întârzie foarte mult transferurile bancare
Sergiu Ivanov
Sergiu Ivanov2 ani în urmă
Servicii execrabile, personal putin si lipsit de amabilitate, stat la cozi interminabile pe motiv ca numai in aceasta locatie se pot executa anumite operatiuni (de ex. inchis card de credit). De asemenea proasta organizare a acestei banci care iti inchide un card, iti spune ce sume mai sunt de plata si dupa 2 luni iti trimit sms anuntandu-te ca mai ai de plata inca ceva taxe pentru ca ei nu au anulat toate optiunile de pe contul inchis. Si tot ei sunt cei suparati daca te enervezi din cauza unei greseli a personalului bancii. Ca de obicei in Romania, isi bat joc pe banii oamenilor. Nu as recomanda nimanui serviciile acestei banci.
Hlipca Mihai
Hlipca Mihai2 ani în urmă
Persoana care lucra la ghişeu a fost foarte dezagreabilã şi nemulțumitã de munca fãcut exprimându-şi nemulțumirea verbal şi trântirea foilor existente pe birou
Alina Filip
Alina Filip4 ani în urmă
Neserioși. Am fost a doua zi la banca (dupa ce in prima zi mi-a zis sa revin a doua zi) si nu era niciun consultant la biroul de credite. Ne-au recomandat sa revenim urmatoarea zi, pe motiv ca ei sunt intr o ședință. O idee foarte buna din partea managerului sa faca sedinte cu toti consultatii atunci cand lumea iese de la munca.
Mihai Musatoiu
Mihai Musatoiu5 ani în urmă
Prea multa usurinta in a trimite clientul la plimbare, "mergeti la sucursala de care apartineti". In ochii clientului toate sucursalele sunt la fel, iar pentru multi clienti cel mai pretios activ este timpul - doar sustineti ca sunteti o banca pentru micii intreprinzatori. Daca clientul a venit acolo, inseamna ca acolo ii este cel mai comod. Faceti cumva si rezolvati-i problema. Daca procedura nu va permite, schimbati procedura, nu perpetuati problema. Reflexul functionarilor publici de a plimba clientii de la un sediu la altul nu ar trebui sa existe intr-o banca privata.
Cristina Virban
Cristina Virban2 ani în urmă
Nimeni nu raspunde la telefon. faxul nu functioneaza, emailurile se intorc inapoi. De cateva zile interc in zadar sa comunic cu aceasta banca
Locații recomandate